Jump to content

Manos_ir new newspostahhh!

unseen

Recommended Posts

Για οσους δεν το ξερουν ηδη πριν δυο μερες ο φιλος manos_ir ανελαβε καθηκοντα newsposter! Ας του ευχηθουμε για το νεο του ποστο και οσο μπορουμε να τον βοηθησουμε δινοντας του λινκ και ιδεες για τα νεα!

:finger006::finger006:

Καλώς όρισες Μάνο.;)

Χτες το Βράδυ έγινε και η τελετή μύησης..:p:finger006:

H αλήθεια ειναι οτι χρειαζόμασταν και ενα δευτερο χερι..μιας και ο αλλος μας NP περναει το μαρτυριο των πανελληνιων..:032:

Μακαρι να μπορεσουμε να κανουμε το OutOfSpecs το πρωτο στην ενημερωση!

Ελα κατι ετοιμαζω..ξερεις εσυ..:D..γιαυτο πεσαμε λιγο.

Καλώστον νέο μας newz poster επλίζω να μην γίνεις κέσι παιδί που έχει μουσεία και ακούει metal :D

Γιατίιιιιιιιιιι δεν κατάλαβα, τί έχουν οι γενειαφόροι και μη μεταλλάδες? Τα καλύτερα παιδιά είναι :D

Μάνο καλή αρχή ρα και μη μασάς...δε μας πήραν τα χρόνια δα...

• 7 months later...

παίδες.....

λόγο της ανικανότητας του Ο.Τ.Ε. να μου βαλει adsl εδω και ενα 3μηνο στην νεα μου κατοικία στην κρητη ,

και λόγο του Ε.Σ. που με ζητάει άμεσα να εκτελέσω τα καθήκοντα μου σαν μοδίστρα.....

βρίσκομαι σε αδυναμία να εκτελέσω τα καθήκοντα μου σαν news-poster....

προτείνω την αντικατάσταση μου με κάποιον που θα εχει χρόνο και τρόπο να βοηθήσει το αγαπημένο μας φόρουμ.....

όταν αλλάξει κατι θα επιθυμούσα να συνεχίσω να βοηθάω το ΟΟS ....

αλλα προς το παρόν.....δεν μπορώ να νιώθω οτι κρατάω ''πίσω'' το φόρουμ.....

σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη ολους σας...

και υπόσχομαι παρολες τις δυσκολίες που έχουν προκύψει να παραμείνω όσο πιο ενεργό μέλος στο φόρουμ........

να τα βρούμε σε πάγο?

γιατί ρευστό......δεν παιζει......

άσχετο: εχω ενα φίλο ψυκτικό......και σκέφτομαι να φτιάξω ενα SS για να αρχίσει το crete department να παίρνει τα πάνω του σιγα-σιγα..... θα δώσεις τα απόρρητα έγγραφα σου....?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.