nickstamat Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2005 Όταν πάω στο BIOS --> Advanced Chipset Features και βάλω την τιμή Manual στο πεδίο DRAM Timings, ενεργοποιούνται οι επιλογές CAS Latency, #RAS to #CAS Delay κ.λπ., καθώς και μία επιλογή Refresh Mode Select, η οποία έχει την τιμή 7.8us. Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Google is your best friend .............. Click Me Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Φεβρουάριος 19, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση PGM!Δηλαδή, απ' ό,τι κατάλαβα, όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός τόσο καλύτερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Φεβρουάριος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Μαλλον λαθος καταλαβες , ο φιλος γραφει γενικα, οτι αναλογα με το μεγεθος της μνημης , εχει και διαφορετικους χρονους ανανεωσης . θα σου ελεγα και περισοτερα , αλλα το μονο που δεν γραφεις στην υπογραφη σου ειναι ποση μνημη εχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Φεβρουάριος 23, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Kingston Value 2x256MB σε Dual Channel...Το είχα σβήσει κατά λάθος από την υπογραφή. Λοιπόν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Φεβρουάριος 23, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Για καλύτερες επιδόσεις μπορείς να το αυξήσεις αλλά δες αν η μνήμη ανταποκρίνεται σωστά με memtest. Μειώνοντας το βοηθά στο o/c αλλά είναι ένας συμβιβασμός στο όριο του o/c και επιδόσεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Φεβρουάριος 26, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat [23-02-2005 15:24] Kingston Value 2x256MB σε Dual Channel... Αστο καλυτερα , Kingston Value , στα ορια πεζουν στα 400, δεν υπαρχει τιποτα να κανεις , εφοσον το παραμικρο στραβοπατημα οδηγη σε ασταθεια .Γενικα θα ελεγα οτι τα 15ns και το 8Τ , ειναι οι βασικες ρυθμισεις για σενα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Φεβρουάριος 26, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Πραγματι... http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=168842#post168842 http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=144754#post144754 http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=147055#post147055 Όλα τα παραπάνω είναι kingston valueram. Σαφώς και δεν πάνε όλα τα valueram έτσι αλλά βρίσκοντας τα κατάλληλα chip δε χρειάζεται να σκάσεις μια περιουσία σε ocz, corsair κλπ. nickstamat τι chip φοράνε τα δικά σου kingston; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 26, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 02:07] Αστο καλυτερα , Kingston Value , στα ορια πεζουν στα 400, δεν υπαρχει τιποτα να κανεις , εφοσον το παραμικρο στραβοπατημα οδηγη σε ασταθεια. εφοσον ο καλος θεουλης των υπολογιστων μας εδωσε απλοχερα τα διαγνωστικα τεστ σταθεροτητας γιατι να μην προσπαθησει το παιδι να ανεβασει τις μνημες οσο μπορεσουν ωστε να κερδισει οτι μπορει?????? εν μερει μπορει να εχεις δικιο και να μην πανε βημα και τσαμπα η ωρα δοκιμων......αλλα γιατι εισαι τοσο σκοταδιστης????? ελεος μαν......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Φεβρουάριος 28, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Οι δικές μου μνήμες έχουν chips Kingston και τις έχω πάει 225 MHz (DDR450) χωρίς να δώσω παραπάνω Volt.Έχω κάποιες ερωτήσεις για τους "ειδικούς":1) Πόσο είναι το normal voltage για τις μνήμες; 2.5V ή 2.6V;2) Στο CPU-Z (version 1.27), στην καρτέλα "Memory", δεν μου εμφανίζονται οι πληροφορίες Bank Cycle Time (Trc) και DRAM Idle Timer, οι οποίες είναι "ενεργοποιημένες" στις φωτο του Chroma. Αυτό συνεβη και στην έκδοση 1.26. Ξέρετε γιατί;3) Τι είναι αυτά τα 1Τ κτλ. που γράφετε;Συγγνώμη αν (σε κάποιους) φαίνονται ανόητες οι ερωτήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Μάρτιος 10, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 1) 2.6ν 2)Αυτα ειναι μονο στα AMD μηχανηματα . 3) Μην σκας εχεις ΙΝΤΕL μηχανημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakid Μάρτιος 10, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Ρε παιδια ξερει καποιος να μου πει το D3208DL5T-5 τι ειναι ? Kingston value ειναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.