k_alekos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2009 Σας παρακαλώ πρόκειται για έναν i7-920 Ξέρασε το σωληνάριο απότομα και λερώθηκε αρκετά απο την μία πλευρά, ευτυχώς.Καθαρίζω αλλά δεν είμαι σίγουρος μια και υπάρχει χρωματική αλλαγη στο περίγραμμα.Τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσω; υπάρχει κάτι να κάνω καλύτερα; πόση πάστα πρέπει να βάλω γιατί είναι πολύ ρευστή μάρκας Manhattan??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 25, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2009 Αν η πάστα είναι λευκή, δεν έχεις ιδιαίτερο θέμα. Δεν είναι αγώγιμη και δε θα σου κάνει κάποιο βραχυκύκλωμα. Αν είναι κάποια ασημένια/γκρί, το πιθανότερο να περιέχει ασήμι που είναι αγώγιμο και εκεί θέλει ιδιαίτερα καλό καθάρισμα. Χρησιμοποίησε οινόπνευμα ή ασετόν χωρίς λάδι. Πρόσεξε πολύ μην πάει στα ποδαράκια της μητρικής γιατί αυτά είναι πολύ δύσκολο να καθαρίσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_alekos Μάϊος 25, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2009 Η πάστα είναι γκρι. Στη μητρική δεν έχω πρόβλημα. Ο i7 όμως έχει περίγραμμα πλακέτας με σημεία χρυσαφί μπορώ να χρησιμοποιήσω καθαρό οινόπνευμα πάνω σε αυτό που μοιάζει με κύκλωμα; έχω και ασπρη είναι καλύτερα να βάλω αυτή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 25, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2009 Καθαρό οινόπνευμα ή ασετόν χωρίς λάδι. Βάλε σε μιά μπατονέτα (αυτό που καθαρίζουν τα αφτιά) και καθάρισέ το τελείως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Μάϊος 25, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2009 πόση πάστα πρέπει να βάλω γιατί είναι πολύ ρευστή μάρκας Manhattan???Οσο ενας κοκκος ρυζι, ισως λιγο παραπανω μιας και οι Core i7 εχουν μεγαλυτερη επιφανεια απο παλαιοτερους επεξεργαστες.Παρε Arctic Ceramique η MX-2 να μην εχεις τετοια προβληματα.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_alekos Μάϊος 25, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2009 Παίδες όλα καλά σας υπέρ ευχαριστώ, τον ξεκίνησα και στο bios φάνηκε εντάξει για παραπέρα θα δώ μετά την εγκατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio1442169068 Μάϊος 25, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2009 Οχι διαβρωτικα οπως το ασετον κατα τη δικια μου εμπειρια και αποψη.Για καθαρισμα χρισημοποιουμε καθαρη βενζινη αοσμος λευκη που πωλειται σε ολα τα σουπερμαρκετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator71442169227 Μάϊος 25, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2009 +1 για την καθαρη βενζινη μεχρι κ το μομπο πλενεις αφοβα!!!κ καθαριζει καλυτερα απο το οινοπνευμα.το οινοπνευμα αφηνει σταμπες ενω η βενζινη τα εξαφανιζει ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.