Jump to content

Πως να moddαρω το heroichi 350W?

unreal

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Hello!

Λοιπον...

AMD Barton 2.2GHz

Asus A7N8x Deluxe

2x512 DDR 3200

4 x HDDS

DVD-R NEC 3520

CDR Asus 52x24

DVD Asus16x

ATI Radeon9700nonpro

Extra Sata controller

2 x 12cm fan

1 x 9cm fan

1 x 8cm fan

2 x cathode

4 x συσκευες USB

ολα αυτα πανω στο Heroichi 350W

στο μελλον σκοπευω να παρω καρτα γραφικών και... δεν νομιζω οτι θα αντεξει το heroichi. Δεν θελω να δωσω λεφτα για τροφοδοτικο.

υπαρχει καποιος οδηγος, καποιο guide ή καποιο..."tutorial" να κανω το heroichi na αντεξει?

καμια ιδέα?

καλα και τωρα που αντεχει ακομα παραξενο μου φαινεται....

εγω ειχα ενα herolchi 300αρι και παρολο που ειχα πολυ λιγοτερα πραγματα επανω τα τιναξε..

αυτο που λες δε νομιζω να γινεται... τι μπορεις να του κανεις δηλαδη?

Αν το πρόβλημά σου είναι τα λίγα βατ τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι φθηνό και να κερδίσεις ισχύ.

Απλά πάρε άλλο ένα φθηνό και μεταχειρισμένο 200άρι-250άρι (μέχρι 10 ευρώ) και κάρφωσε πάνω τα optical τους σκληρούς ,τα ανεμιστήρια και τα cathode

Καταρχην αν καταλαβα καλα θες να αυξησεις την αποδοση του psu με καποιο μοντ! Αυτο δεν γινεται! Μπορεις με μοντ να αλλαξεις τις τιμες των τασεων που δινει αλλα αυτο δεν βοηθα στο προβλημα σου!

Μικρων διαστασεων τροφοδοτικα υπαρχουν αυτα που μπαινουν σε small factor pc αλλα δεν εχω πετυχει μονο του κανενα και αν κρινω απο τις τιμες των κουτιων με τετοια τροφοδοτικα(πχ το casper) μαλλον ειναι πολυ ακριβα!

Την καλυτερη σχεση τιμης αποδοσης για εμενα την εχει το 420αρι chiftech! Δοκιμασμενο, αντεχει πολυ μεγαλο φορτιο σε 24/7 χρηση!

Αρχική απάντηση από unreal

Δεν θελω να δωσω λεφτα για τροφοδοτικο.

κι εγω ετσι ελεγα αλλα αργα η γρηγορα θα καταλαβεις πως ειναι πολυ βασικο να εχεις δυνατο και ποιοτικο τροφοδικο δωσε 100ευρα και παρε ενα καλο, ειναι εφαπαξ εξοδο. ειδικα αν ασχολεισαι με oc

Δε νομίζω ότι μπορείς να αυξήσεις την ισχύ του τροφοδοτικού με mod. Έχοντας υπόψη ότι το τροφοδοτικό και η οθόνη ενός συστήματος αλλάζονται σπάνια, τότε θα σου πρότεινα να δώσεις κάποια χρήματα και να αγοράσεις ένα επώνυμο, αξιόπιστο τροφοδοτικό.

To παρήγορο είναι τουλάχιστον ότι το 300άρι έβγαζε 350w πραγματικά (Σε τέστ τροφοδοτικών στο Θωμά παλαιότερα)

• 4 weeks later...

απλα ενημερωτικα να σας πω.. παει....

εβαλα και μια καρτα τηλεορασης και αλλον ενα ανεμιστηρα και μετα απο 2-3 μερες... αρχισε να μυριζει καμένο... για να δουλεψει τωρα πρεπει να βγαλω τον ενα δισκο και τους 2 ανεμιστιρες. αλλα και παλι οι τασεις ειναι πολυ χαλημες στα molex.

το κακο ειναι πως δεν εχω ουτε μισο ευρω να πραω νεο τροφοδοτικο... :( :bye: :bye: :bye: :bye:

Δωσε καποια λεφτα και παρε ενα καλο ποιοτικο τροφοδοτικο και θα το χαιρεσαι για παντα! (Γνωμη μου παρε κανα Tagan) η αλλιως βρες κανα 250αρι η 300αρι και βαλε εκει τα dvd,λαμπες κτλ κτλ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.