στελιος2009 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2009 γεια σας αγορασα πριν μια βδομαδατο logitek g19ακουστε το προβλημα που εχωτο logitek g19 εχει μια οθονηπου βλεπεις ytube ktl ετσι΄΄;;τοσο καιρο η οθονη του g19 ολην την ορα εμφανιζε τα παντακαι εδο και 2 μερεςκαθε 5 λεπτα η και παραπανω μου εμφανιζει ενα μινιμαπου λεει profile lost buttons to use on deviseετσι οστε να μην ,μπορω να παο μεσα το μενυ που εχειμπορειτε να μου πειτε τι συμβαινει΄΄;;;γιατι μου λεει αυτο το μυνημα΄΄;;;profile lost buttons to use on deviseεχει χαλασει΄΄΄ το g19;;εχει μπλοκαρει΄΄;;;στελιος2009 added 25 Minutes and 20 Seconds later...diladi to menu exeilogitek utube viewerlogitek lcd clockktlkatalabainete ti εννοώδηλαδή μετά από κάποια ώρα ,μου εμφανίζει μια μαύρη οθόνηπου λέει το μήνυμα που σας είπα πιο πάνω profile lost buttons το use on devise Link to comment Share on other sites More sharing options...
cR@ZyBiLlYs Μάϊος 21, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2009 Για αρχή, έκανα 1 ώρα να καταλάβω τι εννοείς γιατί ο greekglish translater sucks.2. Το g19 έχει κανένα προγραμματάκι που ρυθμίζει τις λειτουργίες του?Αν έχει, το έχεις εγκαταστήσει? Drivers έχεις περάσει?*Kai egw exw ma8ei sta greekglish alla gia na me katalabainoun grafw ελληνικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
στελιος2009 Μάϊος 21, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2009 ολα τα εχω περασειεχει το προγραμμα για lcd manager και ΚΕΥ ΠΡΟΦΙΛΕΡκαι ολα ειναι ενεργοποιημεναστελιος2009 added 0 Minutes and 39 Seconds later...το logitek g19 εχει μια οθονηπου βλεπεις ytube ktl ετσι΄΄;;τοσο καιρο η οθονη του g19 ολην την ορα εμφανιζε τα παντακαι εδο και 2 μερεςκαθε 5 λεπτα η και παραπανω μου εμφανιζει ενα μινιμαπου λεει profile lost buttons to use on deviseστελιος2009 added 2 Minutes and 50 Seconds later...μηπως ειναι προβηματικο το g19 που εχω παρει;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cR@ZyBiLlYs Μάϊος 21, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2009 Δοκίμασε να ξανά ρυθμίσεις τα πλήκτρα σου... ή να ξανά κάνεις όλες τις ρυθμίσεις από την αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.