mercury Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2009 Γεια σας παίδες βασικά έχω κάτι προβληματάκια με τη μητρική μου την ASUS P5KC. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να αυξήσω το FSB του επεξεργαστή (core duo E6850) που παραμένει κολλημένο στα 333 όπως και ο πολλαπλασιαστής.. Επίσης όταν πάω ν' αλλάξω το frequency της RAM στα 1066 (από 800 που το βλέπει) ανεβάζοντας βέβαια και το voltage στα 2.1V. Αλλά κρασάρει (γράφει overcloaking failed).Οι μνήμες (2 corsair δεν θυμάμαι τύπο και 2 Adata extream 800+) ... BIOS update δεν έχω κάνει ακόμα. Λετε να βοηθήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Μάϊος 11, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 Απο που προσπαθεις να αλλαξεις το FSB?Απο το Advanced>JumperFree Configuration>Αi Overclocking:Set to ManualΜετα απο το FSB Frequency δεν σε αφηνει?Για κανε ενα clear CMOS να δεις αν θα αλλαξει κατι.Μετα βλεπουμε τι παιζει με τις μνημες αλλα αν οπως λες οι μνημες ειναι 800αρες ισως καποιο απο τα δυο kit να μην μπορει να ανεβει στα 1066,δοκιμασε με δυο dimm πρωτα.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάϊος 11, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 είχα δει το ίδιο πρόβλημα στην Ρ5Κ.Έβγαλα την μπαταριούλα και την ξανάβαλα μετά από 5 λεπτά και μετά δούλεψε.δοκιμασε το πες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.