Fandom Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2005 Παιδιά έχω εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο μια lg 1715s με κανα 2 καμένα πίξελ που ούτε που φαίνονται, γιατί είναι στις άκρες και φαίνονται αμυδρά μόνο σε μαύρο πλαίσιο (η κάτι τέτοιο).Αναρωτιέμαι αν αξίζει να την αντικαταστήσω και πότε (έλεγα για το καλοκαίρι)..Το θέμα είναι αν μπορώ να πάρω καινούργιο μοντέλο (π.χ. το 1730s) και αν θα πάρω refurbished μοντέλο πίσω η καινούργιο (με χαλάει η ιδέα του επιδιορθωμένου).edit: Ναι, εννοώ RMA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Εννοείς να ζητήσεις RMA; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Φεβρουάριος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Νομίζω πως σε τέτοιες περιπτώσεις θα δίνουν refabrished, δεν είναι χαζές οι εταιρίες. Και εμένα έχει ένα καμμένο pixel αλλά δεν την αλλάζω ακριβώς επειδή δεν θέλω να έχω δώσει 300+ για μια μεταχειρισμένη οθόνη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.