manos_ir Ιούλιος 7, 2008 #61 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 Τροφοδοτεις σωστα το panel? Αν δε πεζει το πας πισω...Αλλα μου φενεται περιεργο να πεζει μονο και οχι με το καπακι...κανονικότατα.....με τον ανταπτορα...!θα μου κανεις μια χαρη?υπάρχει περίπτωση να βγαλεις μια λεπτομερή φωτο το πλαστικό σου κάλυμμα ?απο την κατω μερια.....προσπαθώ να δω αν μπορώ μονος να το φτιάξω γιατι ειμαι βολο και το rma ειναι αθηνα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Ιούλιος 7, 2008 Author #62 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 Εξ οσων θυμαμαι δεν εχει τιποτα απο κατω.. θα προσπαθησω να το βγαλω φωτο σημερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Ιούλιος 25, 2008 #63 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2008 για την ιστορια............... το κουμπί μετά από αρκετό παίδεμα και τρίψιμο με το μαγικό δάχτυλο του georgevasil (βρήκε το σημειο G του.....) αρχισε να δουλεύει κοντά στο τέλειο......... αλλα ειχα ηδη στειλει mail στην coolermaster (στα κεντρικα) και μου έστειλαν χωρις πολλα πολλα με courier 2ο καπακι.......εχουμε και καβαντζα τωρα ! το κουτί πάντως respect............. [ATTACH]3411[/ATTACH] κυριολεκτικά.........για φίλημα.... όσο για την θήκη του............χωράει τα πάντα.....ακόμα και άνθρωπο ! [ATTACH]3412[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 26, 2008 #64 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2008 χαχαχαχαχαχα! Πιον βαλατε μεσα? Τον σολωνα? Γιατι vagouridis δεν ειναι σιγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimsid Φεβρουάριος 11, 2009 #65 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 Ειναι πολυ ομορφο τελικα μετα απο πολλες επιφυλλαξεις το αποκτησα και εγω. Απλα στο ψυγειο του εχω για την ωρα πρασινους ανεμιστηρες και μου χαλαει λιγο το design με τον κοκκινο που εχει μπροσταΕρωτηση παιδια αν ξερετε...Ποιος ειναι ο επισημος εισαγωγεας coolermaster στην Ελλαδα???επίσης κοπελια.....με την Thermalright Ultra-120 eXtreme δεν συνεργάζεται.........μεγάλη ξενερα οταν ανακάλυψα οτι δεν έκλεινε το πλαϊνό καπάκι...εκτός αν βγει ο 200αρης..........Παντως αν βγαλεις τον 200αρη και δεν τον χρειαζεσαι τον αγοραζω bananabananabananabananabanana Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Φεβρουάριος 18, 2009 #66 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2009 βαλτη και σε κανα μηνα θα ερθει πλαινο πλεξυ για το ς το περιμενω πως και πως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.