Γιωργος_Μ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2005 Καλη(μερα/σπερα) σε ολους καποιος να απαντησει σε αυτες τις 2-3 ερωτησεις περικαλω : (1) To Raid Ειναι Για Sata Or Ide Σκληρους Δισκους ? (2) Μπορει Να Γινει Ενας Sata Σκληρος Δισκος Εξωτερικος Μεσω Usb Με Ενα Κουτι ? (3) Αν Καποιος Δεν εχει Το Δισκασκι Της Mobo Πως στο διαολο Κανει ενα Format? (No Msdos ), Για Windows Me πιο συγκεκριμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 1) δεν εξαρτάται από το δίσκο, αλλά από τον controller που βάζεις το δίσκο2) ναι, θες ένα κουτί sata->usb 2.03) δε χρειάζεσαι το δισκάκι της mobo. ρύθμισε το bios σου να κάνει boot από cd (δηλαδή στο priority το cd να προηγείται του σκληρού δίσκου),βάλε το cd των windows και ακολούθησε τις οδηγίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Ακολούθησε τις οδηγίες του Σωτήρη, και την επόμενη φορά να βάζεις κατι πιο κατατοπιστικό στον τίτλο του ποστ, "Καποιος να απαντήσει" ειναι πολύ γενικό και δε θα το κοιτάξει σχεδόν κανένας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Φεβρουάριος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Τα παιδιά έχουν δίκιο για τον τίτλο.Θα θέλα να ρωτήσω αν υπάρχει τέτοιο κουτί γιατί εγώ πριν 10 μήνες που έψαξα δεν βρήκα τίποτα πουθενά...και το χρειαζόμουν οπότε πήρα ΙΔΕ δίσκο και κουτί ΙΔΕsoory αν δεν είμαι αρκετά ενημερωμένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Όπως είπε ο Σωτήρης... Εξωτερικό case SATAtoUSB πρέπει να υπάρχει. Τουλάχιστον με λίγο ψάξιμο όλο και κάτι θα βρείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από kagelar34 Τα παιδιά έχουν δίκιο για τον τίτλο.Θα θέλα να ρωτήσω αν υπάρχει τέτοιο κουτί γιατί εγώ πριν 10 μήνες που έψαξα δεν βρήκα τίποτα πουθενά...και το χρειαζόμουν οπότε πήρα ΙΔΕ δίσκο και κουτί ΙΔΕsoory αν δεν είμαι αρκετά ενημερωμένος η εταιρία του δικού μου κουτιού βγάζει και sata, το γραφε πανω στο κουτί. το κουτί γράφει πάνω external disk, mobile disk και εχει 2 πλέξυ, πάνω & κάτω, δεν θυμάμαι την εταιρία, από ramshop το χα αγοράσει πάντως. αν θέλετε ψάχτε αν υπάρχει το αντίστοιχο sata Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Καποιος Να απαντησει...Τωρα μαλιστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 20, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από aggelopas Καποιος Να απαντησει...Τωρα μαλιστα... εγώ απάντησα πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Φεβρουάριος 20, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Γιωργος_Μ [Χθες, στις 12:50] (2) Μπορει Να Γινει Ενας Sata Σκληρος Δισκος Εξωτερικος Μεσω Usb Με Ενα Κουτι ? Μετά από μια βόλτα στο web: Sata -> usb 2.0SPIO Addonics Addonics_HomeSata -> SataClick Sata -> FireWireClick me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.