morpheus Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2005 Παιδια στηνω εναν A64 του αδερφου μου και αναρωτιεμαι αν αξιζει να βαλω τα 64bita Windows (υπάρχουν XP και 2003 64 bit? ποια ειναι beta?)Όσοι τα έχετε βαλει τι εντυπωσεις εχετε για ταχυτητα, συμβατότητα και σταθερότητα?To PC είναι A64 3000 s939 με DFI NF4, 6600GT και Sata δισκο Raptor και θα χρησιμοποιείται για δουλεια γραφειου και παιχνιδια. Λογικα δε θα εχω προβλημα με drivers ετσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 βασικά το πρόβλημα είναι έχεις drivers για όλες τις συσκευές και ειδικά για το modem?Και τα XP και τα 2003 είναι σε beta (RC2). Compatibility με προγράμματα θα έχεις πρόβλημα όσο πρόβλημα είχες και με τα 2003 32bit. Μερικά προγράμματα (D³ π.χ) το install Wiz δε προχωράει σε OS όπως το 2003 32bit ΧP x64 κλπ.Γι αυτό λοιπόν και εφόσον είναι για δουλεία ο υπολογιστής καλύτερα να μη τα βάλεις, ειδικά αν χρησιμοποιείται αρχαία προγράμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Φεβρουάριος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Τα δοκίμασα για πολύ λίγο.Στην αρχή φοβόμουν και εγώ για τους drivers αλλά τελικά τα αναγνώρισε όλα μόνο του.Ενα προβληματάκι ήταν με τους οδηγούς της ATI (εκδοση για 64bit) δε δούλευε σωστα το control cener.Επειδή (όπως είπε και ο enduracell) χρειαζόμουν το pc για δουλειά, δεν είχα καιρό για δοκιμές, οπότε το έβγαλα πάλι, οπότε δεν έχω πλήρη εικόνα.Πάντως για καλό και για κακό κατέβασε οτι driver υπάρχει για win64 για το υλικό σου, και κυρίως σε μία δισκέτα τους raid drivers (αν έχεις raid controller) γιατί αλλιώς δε θα βλέπουν τα windows τον σκληρό για να κάνουν εγκατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Stathis Φεβρουάριος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 τα 64bit δεν είναι ακόμα στην μόδαεγώ πάντως θα τα δοκίμαζα και ότι γινότανόπως είπε και ο enduracell το μόνο πρόβλημα (μπορεί να) είναι οι drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Φεβρουάριος 19, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Modem δεν υπαρχει, μονο lan.Διαφορά σε επιδοσεις σε παιχνιδια πχ υπαρχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Φεβρουάριος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για τους οδηγούς raid που φορτώνουμε στην αρχή στην εγκατάσταση των windows. Υπάρχει άραγε έκδοση για windows 64bit? Exω DFI nforce4.Έψαξα αλλά δεν κατάφερα να βρώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 λογικά είναι στο site της NV στην κατηγορία 64bit, εμπεριέχονται στους 64bitους nForce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Φεβρουάριος 20, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Για την δική μου MSI οι sata drivers της VIA για winXP ή 2003 δεν δούλευαν.Κάπου μπήκα και βρήκα για 64bit.Τώρα στο site της MSI ή αλλού δε θυμάμαι θα σε γελάσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Φεβρουάριος 20, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell [Χθες, στις 22:27] λογικά είναι στο site της NV στην κατηγορία 64bit, εμπεριέχονται στους 64bitους nForce. Ναι αλλά σε δισκέττα πως τους βάζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 21, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 κάνεις Copy paste τα παρακάτω αρχεία (το exe το τρέχεις σε 32 και αποσιμπιέζεται σε φάκελο της επιλογής σου). Όχι το φάκελο raidtool. μετά κατά τα γνωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.