Jump to content

ATI ή nVidia?

Harry2000

Recommended Posts

φιλαρακο...το σκισες το θεμα....θα πεσει βροχη σε λιγο....ψηφίζω ati λογω απόδοσης/τιμης.αν που και οι δυο πανω κατω στα ιδια λευτα ειναι.

άτι γιατί 4890 είναι πολύ νέα και πολύ πολύ δυνατή...ά τι mobo έχεις??άμα έχεις Mobo που κάνει sli πάρε nvidia άμα έχεις mobo που κάνει c/f ati...άν δεν κάνει τίποτα...ότι θες :)

ΑΤΙ γιατί είναι λίγο πιο φθηνή και έχει λίγο καλύτερες επιδόσεις.

nvidia απο μενα κ παω για την 275 κ εχω κ μομπο που υποστηριζει crossfire αλλα βλεπεις οι συμπαθειες δεν κρυβονται....κ οντως θα γινει μαχη με το thread που ανοιξες,θα ακουσεις διαφορα παρε αυτο που νομιζεις οτι θα κανεις καλυτερα την δουλεια σου ο καθενας λεει την δικη του αποψη εδω μεσα ομως εσυ εσαι που αποφασιζεις............

Κοιτα εγω δινω μια στη ΑΤΙ γιατι εχει ποιο δικαια τιμη γιαυτα που δινει.Bεβαια πρεπει να πουμε οτι η πρασσινη εχει καλυτερους οδηγους physics κ.τ.λ. οποτε διαλεγεις.

Nvidia, γιατί αν και είχα 9800pro και 1950XTX, ποτέ δεν μου κάθισαν καλά ρε παιδί μου. Ενώ με την 6800gt και την 9800gtx όλα τέλεια, drivers, χρώματα. Δεν ξέρω, αλλά δύσκολα ξανά αγοράζω ATI.

Πολλοί γκρινιάζουν και για ΑΤΙ + Linux δεν είναι ότι καλύτερο ... οπότε σκέψου και αυτό ...

ΑΤΙ. Οτι και να λενε για τους drivers εγω δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα.

Ναι, μπορεί να ήταν σταθμός, αλλά δεν άρεσε, δεν είχα παράπονο στην απόδοση, δεν μου άρεσαν τα χρώματα. Προτιμούσα την 6800 που πήρα αργότερα βέβαια.

Γενικά είμαι πιο ευχαριστημένος από τις Nvidia, οι Ati, αν και το προσπάθησα όπως βλέπετε δεν μου "έκατσαν" καλά.

• 2 weeks later...

Οποτε χτυπα την Asus GTX 275 SVGA (PCI-Express, 896 MB)

Κι εγω βεβαια, αν και παλιος nvidia...κιας, τα τελευταια χρονια ειμαι fanATIκος των ATI με μια μικρη επιφυλαξη οσον αφορα στους drivers τους.:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.