Jump to content

Βοήθεια για τον θόρυβο

skembe

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το ανεμηστιράκι του chipset κάνει θόρυβο. Θέλω να το αλλάξω. Δεν μπορώ όμως να βρω κανένα αθόρυβο. Εχει κανείς υπ' όψιν του που μπορώ να βρώ;

Το mobo είναι A8N SLI DELUXE.

Ευχαριστώ προκαταβοληκά

παρε το εν λογο ανεμιστηρακι και βγες στα μαγαζια!

ζητα τους να σου δοσουν καποιο που κανει για τη mobo αυτη

και οτι σου δειξουν πες τους να το δοκιμασεις! για να μπορεις

να συγκρινεις με το αλλο!

Γενικότερα οι Asus το έχουν αυτό.

Το ανεμιστηρακι του chipset κάνει πολύ θόρυβο χωρίς έχει κ ιδιαίτερα αποτελέσματα.

Αν καταφέρεις να το αλλάξεις το ανεμιστηρακι που θα βάλεις θα είναι πάλι 4x4 που για να κάνει δουλεία πάλι θα κάνει θόρυβο.

Νομίζω καλύτερα να δοκιμάσεις κάτι παθητικό.

Αρχική απάντηση από skembe

ψύκτρες υπάρχουν, και η cooler master έχει, απλά δεν θέλω να πάω σε ψύκτρα

και σε τι θες να πας....αφου για ψυχτρα μας ρωτας...ΛΟΛ δηλαδη.Τεσπα η Ζαλμαν που σου ειπαν τα παιδια κανει αρκει να της κοψεις μερικα φινς γιατι αλλιως δεν μπαινει η καρτα(αναλογα βεβαια τι εχεις:6600 or 6800).Σιγουρα ομως μονο του θα εχει χειροτερες θερμοκρασιες απο το στοκ της ασους που φυσικα θελει πεταμα γιατι κανει σαν τρελο..

Πρώτον ποτέ δεν μίλησα για ψύκτρα γιατί όπως είπες θα έχει χειρότερες θερμοκρασίες. Γι αυτό ρώτησα για ανεμηστήρα Όσο για την κάρτα έχω 6600.

μα και ο ανεμιστηρας που θα βαλεις δεν θα ειναι μονος του...

ψυκτρα θα ειναι και αυτος μιας και θα εχει απο κατω μια μεταλλικη επιφανεια που θα ακουμπαει το chipset....τεσπα....δυσκολη η περιπτωση σου...θα σου προτεινα ενα titan chipset cooler...αν και δεν ξερω κατα ποσο θα χωραει κι αυτο...

• 7 months later...

αγορασα ενα chipset cooler universal το θεμα ειναι οτι δεν κουμπωνει στο mobo πιανει μονο με παστα .

Θα αποδιδει καλα ;

Τι το ξέθαψες τώρα το θέμα;

Όχι, πρέπει να βρεις τρόπο να το στερεώσεις, γιατί με σκέτη την πάστα υπάρχει κίνδυνος να ξεκολλήσει και να πέσει και να βρεθείς χωρίς chipset, άρα και χωρίς μητρική...

Αρχική απάντηση από nickstamat

Τι το ξέθαψες τώρα το θέμα;

Όχι, πρέπει να βρεις τρόπο να το στερεώσεις, γιατί με σκέτη την πάστα υπάρχει κίνδυνος να ξεκολλήσει και να πέσει και να βρεθείς χωρίς chipset, άρα και χωρίς μητρική...

Δοκιμασμένη μέθοδος.. βάλε την πάστα στο κέντρο του τσιπ και στις 4 γωνίες μια δυνατή κόλα στο στύλ Logo... πατησέ το για λίγα λεπτά και είσαι έτοιμος...

νομίζω ότι δεν είναι καλή λύση η κόλλα, και αν για κάποιο λόγο θέλεις να το βγάλεις μετά; νομίζω καλύτερη η λύση με βίδες, όποτε θέλεις το αλλάζεις

Αρχική απάντηση από Stilewag

νομίζω ότι δεν είναι καλή λύση η κόλλα, και αν για κάποιο λόγο θέλεις να το βγάλεις μετά; νομίζω καλύτερη η λύση με βίδες, όποτε θέλεις το αλλάζεις

Οι κόλλες τύπου Logo δεν αντέχουν σε πλάγια κίνηση.. όταν αποφασίσεις να την βγάλεις, απλά την "περιστρέφεις".

Αρχική απάντηση από Jpp

λετε να ξεκολλησει ; !!!

η κολλα σιγουρα ξεκολλαει ;

Με λίγη προσπάθεια και πολύ προσοχή... ΝΑΙ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.