skembe Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2005 Το ανεμηστιράκι του chipset κάνει θόρυβο. Θέλω να το αλλάξω. Δεν μπορώ όμως να βρω κανένα αθόρυβο. Εχει κανείς υπ' όψιν του που μπορώ να βρώ;Το mobo είναι A8N SLI DELUXE.Ευχαριστώ προκαταβοληκά
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 19, 2005 #2 Φεβρουάριος 19, 2005 παρε το εν λογο ανεμιστηρακι και βγες στα μαγαζια! ζητα τους να σου δοσουν καποιο που κανει για τη mobo αυτηκαι οτι σου δειξουν πες τους να το δοκιμασεις! για να μπορεις να συγκρινεις με το αλλο!
sotiris Φεβρουάριος 19, 2005 #3 Φεβρουάριος 19, 2005 έχει η zalman μια παθητική ψύκτρα για chipset, λογικά θα είναι "universal"
skembe Φεβρουάριος 19, 2005 Author #4 Φεβρουάριος 19, 2005 ψύκτρες υπάρχουν, και η cooler master έχει, απλά δεν θέλω να πάω σε ψύκτρα
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 19, 2005 #5 Φεβρουάριος 19, 2005 καλυτερη λυση!κανε αυτο που σου ειπα!δοκιμασε το ε!?για να συγκρινεις!!!
Battosai Φεβρουάριος 20, 2005 #6 Φεβρουάριος 20, 2005 Γενικότερα οι Asus το έχουν αυτό.Το ανεμιστηρακι του chipset κάνει πολύ θόρυβο χωρίς έχει κ ιδιαίτερα αποτελέσματα.Αν καταφέρεις να το αλλάξεις το ανεμιστηρακι που θα βάλεις θα είναι πάλι 4x4 που για να κάνει δουλεία πάλι θα κάνει θόρυβο.Νομίζω καλύτερα να δοκιμάσεις κάτι παθητικό.
SirGeorge Φεβρουάριος 20, 2005 #8 Φεβρουάριος 20, 2005 Παθητική λέω και εγώ, αν δε κάνεις o/c δεν πιστεύω ότι χρειάζεται ανεμιστηράκι
Nos-Dio Φεβρουάριος 20, 2005 #9 Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από skembe ψύκτρες υπάρχουν, και η cooler master έχει, απλά δεν θέλω να πάω σε ψύκτρα και σε τι θες να πας....αφου για ψυχτρα μας ρωτας...ΛΟΛ δηλαδη.Τεσπα η Ζαλμαν που σου ειπαν τα παιδια κανει αρκει να της κοψεις μερικα φινς γιατι αλλιως δεν μπαινει η καρτα(αναλογα βεβαια τι εχεις:6600 or 6800).Σιγουρα ομως μονο του θα εχει χειροτερες θερμοκρασιες απο το στοκ της ασους που φυσικα θελει πεταμα γιατι κανει σαν τρελο..
skembe Φεβρουάριος 20, 2005 Author #10 Φεβρουάριος 20, 2005 Πρώτον ποτέ δεν μίλησα για ψύκτρα γιατί όπως είπες θα έχει χειρότερες θερμοκρασίες. Γι αυτό ρώτησα για ανεμηστήρα Όσο για την κάρτα έχω 6600.
haris1984 Φεβρουάριος 20, 2005 #11 Φεβρουάριος 20, 2005 μα και ο ανεμιστηρας που θα βαλεις δεν θα ειναι μονος του...ψυκτρα θα ειναι και αυτος μιας και θα εχει απο κατω μια μεταλλικη επιφανεια που θα ακουμπαει το chipset....τεσπα....δυσκολη η περιπτωση σου...θα σου προτεινα ενα titan chipset cooler...αν και δεν ξερω κατα ποσο θα χωραει κι αυτο...
skembe Φεβρουάριος 21, 2005 Author #12 Φεβρουάριος 21, 2005 ουδέν σχόλιο.Τέλος πάντων ευχαριστώ για την βοήθεια.Θα την βρω την άκρη.
Jpp Οκτώβριος 5, 2005 #13 Οκτώβριος 5, 2005 αγορασα ενα chipset cooler universal το θεμα ειναι οτι δεν κουμπωνει στο mobo πιανει μονο με παστα . Θα αποδιδει καλα ;
nickstamat Οκτώβριος 5, 2005 #14 Οκτώβριος 5, 2005 Τι το ξέθαψες τώρα το θέμα;Όχι, πρέπει να βρεις τρόπο να το στερεώσεις, γιατί με σκέτη την πάστα υπάρχει κίνδυνος να ξεκολλήσει και να πέσει και να βρεθείς χωρίς chipset, άρα και χωρίς μητρική...
Stilewag Οκτώβριος 5, 2005 #15 Οκτώβριος 5, 2005 η Ζαλμάν κάνει. μπορείς να βάλεις και ένα ανεμιστηράκι διπλα της για ακόμα καλύτερα αποτελέσματαδες αυτό: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=15983
oktech Οκτώβριος 5, 2005 #16 Οκτώβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat Τι το ξέθαψες τώρα το θέμα;Όχι, πρέπει να βρεις τρόπο να το στερεώσεις, γιατί με σκέτη την πάστα υπάρχει κίνδυνος να ξεκολλήσει και να πέσει και να βρεθείς χωρίς chipset, άρα και χωρίς μητρική... Δοκιμασμένη μέθοδος.. βάλε την πάστα στο κέντρο του τσιπ και στις 4 γωνίες μια δυνατή κόλα στο στύλ Logo... πατησέ το για λίγα λεπτά και είσαι έτοιμος...
Stilewag Οκτώβριος 6, 2005 #17 Οκτώβριος 6, 2005 νομίζω ότι δεν είναι καλή λύση η κόλλα, και αν για κάποιο λόγο θέλεις να το βγάλεις μετά; νομίζω καλύτερη η λύση με βίδες, όποτε θέλεις το αλλάζεις
oktech Οκτώβριος 6, 2005 #18 Οκτώβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Stilewag νομίζω ότι δεν είναι καλή λύση η κόλλα, και αν για κάποιο λόγο θέλεις να το βγάλεις μετά; νομίζω καλύτερη η λύση με βίδες, όποτε θέλεις το αλλάζεις Οι κόλλες τύπου Logo δεν αντέχουν σε πλάγια κίνηση.. όταν αποφασίσεις να την βγάλεις, απλά την "περιστρέφεις".
oktech Οκτώβριος 6, 2005 #20 Οκτώβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Jpp λετε να ξεκολλησει ; !!!η κολλα σιγουρα ξεκολλαει ; Με λίγη προσπάθεια και πολύ προσοχή... ΝΑΙ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.