Εvo8-By-m-diox Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2009 Χαιρετώ...Χρονια πολλά...Χριστός ανέστη σε όλους...Λοιπόν ακούστε λίγο τι θέλω...Στο δωμάτιο μου χώρο δεν έχω το λέω για να μην μου πει κανένας πάρε τηλεόραση whatever..Ξεκινάω..Θέλω να έχω μια οθόνη για το pc μου περίπου 24inch(πια θα είναι αυτή θα δούμε)στην οποια θα έχω συνδεδεμένο και PS3...και να έχω και μια άλλη οθόνη συνδεδεμένη καμια 15inch(πια θα είναι αυτη επίσης το βλέπουμε)...Θα κάνω ότι κάνω με το pc μου και την 24inch...Και όταν θέλω να παίξω PS3 να κάνω με ένα switcher η δεν ξέρω τι θα είναι αυτό,το desktop μου να εμφανίζεται στην 15 που μέχρι πριν ήταν κλειστεί πχ...και το PS3 να παίζει στην 24άρα....Πως μπορώ να το κάνω αυτο?Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Απρίλιος 22, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2009 Λυση δεν υπάρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 22, 2009 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2009 Γιατί περιπλέκεις τα πράγματα?Θες απλά μια κάρτα γραφικών που να υποστηρίζει dual display. Μια οθόνη 24άρα με είσοδο κατά προτιμήση (hdmi,dvi).Συνδέεις την 24 μέσω dvi και τη 15 στην κάρτα γραφικών. Τις βάζεις να είναι κλώνοιΣυνδέεςι το Ps3 Μέσω hdmi και όταν θες να το χρησιμοποιείς απλά αλλάζεις το source στην οθόνη κσι ανοίγεις τη 15αρα που είναι κλώνος της 24 και έχεις το desktop σοθ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Απρίλιος 22, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2009 Σε ευχαριστώ πολύ dellman!Η λύση να φανταστώ είναι σίγουρη ετσι???εννοω μην φάω κανένα πακέτο...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 22, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2009 Το κάνω χρόνια όχι με Ps3 αλλά με υπολογιστές το ίδιο είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximvs Απρίλιος 23, 2009 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 Ειναι απολυτα σωστο αυτο που λεει ο Dellman και παιζει απροβληματιστα.Και γλυτωνεις και τα 50€ και παραπανω του Switch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Απρίλιος 23, 2009 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 Για να δειξει το PS3 εικονα σε monitor να υποστηριζει HDCP απο οτι ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.