NizzO Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2005 Κάποιες φορές όταν παίζω κάποιο παιχνίδι και ειδικά βαρύ μου κάνει απότομο Reboot σαν να πάτησα reset. Τι μπορει να έχει πρόβλημα? Έχω την 3DClub 9800pro με την μαμίσια ψύξη της. Οι θερμοκρασίες είναι πολύ καλές και δεν έχω κάνει o/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Τι σύστημα; Τι Win? Τι drivers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Ποιό τροφοδοτικό έχεις; Σαν πρόβλημα τροφοδοσίας μου φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NizzO Φεβρουάριος 19, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Το σύστημα είναι: ΑΜD 2.6 , abit nf7 ver2, 2x512 kingston, tagan 480W, απο ψύξη έχω 4 φαννακια το icecube στο cpu. windows xp sp1. catalyst 5.1 core clock 378 mem clock 338. Δεν ξέρω αν θελετε κάποια άλλη πληροφορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από yaputzis Ποιό τροφοδοτικό έχεις; Σαν πρόβλημα τροφοδοσίας μου φαίνεται. Εϊχα παρόμοια προβλήματα μέχρι που κάηκε το τροφοδοτικό... Δεν βγάζει καμία μπλε οθόνη ή τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NizzO Φεβρουάριος 19, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 οχι τπτ . μάλλον φτέει η κάρτα γιατι μου ειχε βγάλει μια μερα πρόβλημα και ότι αναγκάστηκε να κάνει ρεσετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 19, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 αν έχεις απενεργοποιήσει το Automatically restart και δε σου βγάζει μπλε οθόνη τότε μάλλον είναι το PSU.μερικές φορές δε προλαβαίνεις να δεις την μπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
NizzO Φεβρουάριος 19, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Πως μπορώ να σιγουρευτώ για το τι φτέει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 19, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Εαν σου κανει ρεβοοτ μονο οταν παίζεις, τοτε ή η VGA τα εχει ψιλο δεί λιγο, ή το τροφοδοτικό. Εαν στο κανει ακομα και idle, τοτε ισως να εχεις προβλημα με το ρεύμα του σπιτιού σου + το τροφοδοτικό. Εαν σου ειναι ευκολο, βαλε windows σε ενα αλλο partition, βαλε μονο τα απαραίτητα και κανε τις δοκιμές σου εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NizzO Φεβρουάριος 19, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Τώρα μου έβγαλε λιγα αρτιφακτς και ακουμπισα την ψύκτρα της καρτας και έκαιγε. Λέτε να τα έπαιξε η κάρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 19, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από NizzO Πως μπορώ να σιγουρευτώ για το τι φτέει? Windows Key+Pause Break->Advanced->στο Startup&recovery πάτα το settings->ξεtickάρε το Automatically restartκάνε και αυτό για να δεις σίγουρα αν είναι reset ή BSOD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Φεβρουάριος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 ειχα ενα παρομοιο προβλημα και εφταιγε το τροφοδοτικο.. για αρχη τσεκαρε τις τασεις σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 19, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 με club-3d 9600Pro 128MB έχω tα ίδια συμπτώματα και δεν έφτιαξε με το automatic restartτο επόμενο βήμα?επίσης βάζω με το ati tray tool το ocre clock απο 500(Default???) σε 400 και μετά απο λίγο κλακ κλακ και τα επαναφέρει στα 500χαζό είναι? τι ******* κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NizzO Φεβρουάριος 20, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Πως να τις δω τις τάσεις ποιες είναι οι σωστές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 20, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 χέσε τις τάσεις μάλλον το πρόβλημα σου ειναι στα fast writes από το bios εμένα με αyτό disable έσρωσε και το λέει στα 3 βήματα του troubleshooting τησ η club-3d.δεν έχω ξαναπαίξει με ΑΤΙ και σπάζομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.