Jump to content

Ξαφνικά Reboot!

NizzO

Recommended Posts

Κάποιες φορές όταν παίζω κάποιο παιχνίδι και ειδικά βαρύ μου κάνει απότομο Reboot σαν να πάτησα reset. Τι μπορει να έχει πρόβλημα? Έχω την 3DClub 9800pro με την μαμίσια ψύξη της. Οι θερμοκρασίες είναι πολύ καλές και δεν έχω κάνει o/c.

Αρχική απάντηση από yaputzis

Ποιό τροφοδοτικό έχεις; Σαν πρόβλημα τροφοδοσίας μου φαίνεται.

Εϊχα παρόμοια προβλήματα μέχρι που κάηκε το τροφοδοτικό... Δεν βγάζει καμία μπλε οθόνη ή τίποτα;

Εαν σου κανει ρεβοοτ μονο οταν παίζεις, τοτε ή η VGA τα εχει ψιλο δεί λιγο, ή το τροφοδοτικό. Εαν στο κανει ακομα και idle, τοτε ισως να εχεις προβλημα με το ρεύμα του σπιτιού σου + το τροφοδοτικό.

Εαν σου ειναι ευκολο, βαλε windows σε ενα αλλο partition, βαλε μονο τα απαραίτητα και κανε τις δοκιμές σου εκει.

Αρχική απάντηση από NizzO

Πως μπορώ να σιγουρευτώ για το τι φτέει?

Windows Key+Pause Break->Advanced->στο Startup&recovery πάτα το settings->ξεtickάρε το Automatically restart

κάνε και αυτό για να δεις σίγουρα αν είναι reset ή BSOD.

με club-3d 9600Pro 128MB έχω tα ίδια συμπτώματα και δεν έφτιαξε με το automatic restart

το επόμενο βήμα?

επίσης βάζω με το ati tray tool το ocre clock απο 500(Default???) σε 400 και μετά απο λίγο κλακ κλακ και τα επαναφέρει στα 500χαζό είναι? τι ******* κάνω?

χέσε τις τάσεις μάλλον το πρόβλημα σου ειναι στα fast writes από το bios εμένα με αyτό disable έσρωσε και το λέει στα 3 βήματα του troubleshooting τησ η club-3d.

δεν έχω ξαναπαίξει με ΑΤΙ και σπάζομαι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.