»A«DrUnKenSTeiN Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2009 vga:gainward bliss 8800gtq66002x1gb balistixx 800αρεςx-fi gamer editionenermax infinity 650wmobo:abit ip35proόλα μεσα σε ένα kandalf case.winXP sp2Όλα πολύ καλά μέχρι την Κυριακή.Καλά λέγοντας ενοώ κανένα κόλλημα πουθενά. Σταθερό o/c στα 3 κάτι με μια thermalwrite 120 ultra. Θερμοκρασίες μέχρι 70-75 load στην vga. Κυριακή μεσημέρι κ με κεφάλι καζάνι από το hungover βάζω μια ταινία κ κολάει το PC. Κόλλησε κ στο desktop 1-2 φορές.(κανένα πρόσφατο hardware installed κ κανένα νέο driver). Από τότε άλλαξα drivers (πιο νέους κ πιο παλιους - όλους uninstall πρώτα κ μετά καθάρισμα με driver cleaner σε safe mode πριν την νέα εγκατάσταση.) Άλλαξα μνήμες ,άλλαξα θέσεις στις μνήμες ,καθάρισα κ ξανάβαλα την vga ,directX ξανά,default bios settings κ κατέληξα σε format. 99% δεν κολλάει στο desktop k με απλές εφαρμογές. Μόλις βάλω κάποιο game η δοκιμάσω το atitooll stress test μετά από λίγο πάλι τα ίδια.nv4_disp caught in an infinite loop σε μπλε φόντο aka bsod,this can be either the driver or the device itself,pc will shut down to not create more problems(στο περιπου το κείμενο) κ restart.:013:Σταματάει σε temps από 68 έως 77 σε load. Σε games μπορεί να το πάθει σε 2 λεπτά ,μπορεί κ σε 15-20.ΔΕΝ υπάρχει περιπτωση να μην το κάνει.Έχω κολλήσει κ δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Παρακαλώ για όποια βοήθεια.Δεν μπορώ να δω άλλο restart , είτε από το πρόβλημα είτε από τους 200 drivers που δοκίμασα.Ευχαριστώ!Υ.Γ1 H vga πάντα ήταν με μαμά χρόνους.o/c ούτε για 1 λεπτό δεν δοκίμασα.Υ.Γ2. Εαν υποθέσουμε πως είναι hardware το πρόβλημα κ την πάρουν πίσω στο e-shop.Τι γίνεται με vga που δεν υπάρχουν; Τι θα πάρω;Ίσως πάρω καμία άλλη με δόσεις(άτιμη κρίση) γύρω στα 200ευρό. Είδα αυτή :http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510697Καμιά ιδέα σ'αυτά τα χρήματα περίπου;
EliasKir Απρίλιος 9, 2009 #2 Απρίλιος 9, 2009 Οπως τα λες, κατα 99% εχει προβλημα η καρτα γραφικων. Πηγαινε την πισω στο e-shop. Θα σου την αντικαταστησουν με 9800GT, τιποτα λιγοτερο. Αν συνεννονηθεις και σου κοψουν πιστωτικο (συμφωνα με την τελευταια τιμη λιανικης ~110 ευρω), παρε την 4870 που ειπες. Πολυ καλη καρτα, σε πολυ καλη τιμη. Εναλλακτικα μπορεις να κοιταξεις την νεα 4890.
Spyrus Απρίλιος 9, 2009 #3 Απρίλιος 9, 2009 Βάλτη στο κάτω σλοτ (αν και δεν είναι 16χ) και δες τι κάνει εκεί. Θα είναι λίγο πιο αργή αλλάθα δεις μήπως φταίει και η μητρική, αν χάλασες τίποτα στο βάλε-βγάλε
stealth1442169213 Απρίλιος 9, 2009 #4 Απρίλιος 9, 2009 Κατα 90% προβλημα στην καρτα ειναι και 10% ολα τα υπολοιπα,το εχω ξαναδει στα nVidia forums.Δοκιμασε την καρτα σε ενα αλλο PC να εισαι σιγουρος και δωστην πισω να σου δωσουν μια καινουργια.stealth
»A«DrUnKenSTeiN Απρίλιος 10, 2009 Author #5 Απρίλιος 10, 2009 Πήγα πήρα μια Sappfire hd4890 τελικά .Κανένα κόλλημα μεχρι τώρα. Η καρτούλα μαμάει τελικά και απο temps. Απο games μόνο το ut3 είχα installed και ανώτατη θερμοκρασία μου βγαλε 60C. Idle 54-55 με 25 C μέσα στο δωμάτιο.Στο furmark stress test 77C στα 10 λεπτά που το τρεξα. Και μια φωτο. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.