Jump to content



Που πήγε το εικονίδιο της σύνδεσης του Ιντερνετ? Need Help


mitsosoft

Recommended Posts

Ξαφνικά χωρίς να κάνω καμιά εγκατάσταση η απεγκατασταση κάποιοι προγράμματος, όταν συνδέομαι στο ιντερνετ δεν μου εμφανίζεται στην taskbar το εικονίδιο ότι έχει συνδεθεί στο ιντερνετ, ενώ είναι συνδεδεμένο.

Αν πάω και ξαναπατήσω την συντόμευση της σύνδεσης που έχω δημιουργήσει για να μπαίνω μου ανοίγει και πάλι το παράθυρο που εμφανίζει πριν συνδεθείς στο ιντερνετ (αυτο που γραφει δηλαδή username, password, τηλ επακ κτλ) και αν πατήσω να συνδεθει (ενώ στην ουσία είναι ήδη συνδεδεμένο) δεν κάνει τίποτα.

Το θέμα είναι ότι χωρίς το εικονίδιο της σύνδεσης στην taskbar δεν μπορώ καν να πατήσω και να κάνω αποσύνδεση απο το ιντερνετ και πρέπει να κάνω restart για να κλήσει η σύνδεση.

Έχεις παρουσιαστεί κάτι παρόμοιο σε κανέναν σας;

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε να ανοίξεις το εικονίδιο (εκεί που φαίνεται το user/pass) πάτα ιδιότητες και στο κάτω μέρος του παραθύρου έχει μια επιλογή που λέει "Εμφάνιση εικονιδίου σύνδεσης στη γραμμή εργασιών".

Τσέκαρε το μηπως και λυθεί το πρόβλημα....

Link to comment
Share on other sites

Είναι τσεκαρισμένο, επίσης διεγραψα και την σύνδεση τελειώς και την ξαναδημιούργησα καθως και απεγκατέστησα και ξανεγκατέστησα τους drivers για το μοντεμ αλλα και πάλι τίποτα

Link to comment
Share on other sites

μπορείς να κάνεις disconnect απ'το network connections, λογικά.

αυτή η επιλογή που λέει εμφάνιση εικονιδίου σύνδεσης είναι η σωστή.

δεν νομίζω ότι το μόντεμ έχει να κάνει κάτι με αυτό. θέμα winblows είναι.

μην παιδεύεσαι δηλαδή με επανεγκατάσταση drivers.

Link to comment
Share on other sites

Ούτε απο εκεί κάνει, όταν πατάω δεξί κλικ πάνω στην εικονίδιο της σύνδεσης στο network connections μου έχει ενεργό το connect, ενώ ειναι ήδη στο ιντερνετ, αντί να έχει το disconnet.

Link to comment
Share on other sites

Ναι ξέχασα να το αναφέρω ότι έκανα και 3-4 system restore, το ένα απο αυτά ήταν μάλιστα αυτό που είχα και καλά δημιουργήσει όταν μόλις είχα ολοκληρώσει την εγκατάσταση τον windows (όταν τα είχα βάλεο) που τότε ήταν όλα οκ μετά απο φρέσκο format.

Κλασική περίπτωση Windows...........ουδέν σχόλιον......

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.