AlphaOne Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2009 Καλησπερα σε ολους.Θελω ενα κουτι για το 2ο μου μηχανημα και εχει πεσει το ματι μου στο συγκεκριμενο κουτι εδω και καιρο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809606Το PC αυτο θελω να το τοποθετησω στο σαλονι και μ αρεσει το γεγονος οτι ειναι διαφανο.Ετσι οπως το βλεπω στο site δεν μπορω να καταλαβω αν εχει και μπροστινο καπακι η αν πουλιεται ετσι συγκεκριμενα για να δεχτει διαφορες μοντες.Εχει κανεις προσωπικη εμπειρια απο το συγκεκριμενο προιον?Και αν μπορει να μ απαντησει κανεις πως συμπεριφερεται με τους κραδασμους.
MadCatMk21442169156 Μάρτιος 29, 2009 #2 Μάρτιος 29, 2009 Καλημέρα. Αν είσαι παντρεμένος και βάλεις διάφανο κουτί στο σαλόνι της ετοιμάσου να ακούσεις τα εξ αμάξη. Συγγνώμη, δεν το έχω το κουτί.
A-L-I-V-E Μάρτιος 29, 2009 #3 Μάρτιος 29, 2009 Καλημέρα, αν και δεν έχω το συγκεκριμένο κουτί, είδα στο site της ac ryan ότι περιλαμβάνονται στη συσκευασία όλα τα μπρόστινά καπάκια με βάσεις για να βάλεις και δύο ανεμιστήρες 120mm. Όσον αφορά το θέμα των κραδασμών, αν συγκρίνω με ένα διάφανο της akasa που είχα στήσει πριν μερικά χρόνια, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Δώσε μεγάλη προσοχή όμως σε αυτό που είπε ο MadCatMk2... αν και 17 χρονών το έχει εμπεδώσει καλά το θέμα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.