Jump to content

θορυβος dvd

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

το εν λογω dvd-rw ειναι μαρκας hitachi HL-DT-ST DVDRAM GSA-H66N και ειναι sata.οποτε του βαρεσει αρχιζει κατι θορυβους σαν ανεμιστηρας και ολος ο υπολογιστης μαζι με το γραφειο δονειται σαν συσκευη μασαζ!το κανει απο τοτε που το πηρα,αλλα ελεος πια δεν αντεχεται!εχετε καμια αποψη σχετικα με τι συμβαινει?υπαρχει περιπτωση να ειναι ελαττωματικο το προιον?

Σε κάποια συγκεκριμένη ταχύτητα περιστροφής συντονίζεται με την ιδιοσυχνότητα του κουτιού και γίνεται συναυλία. Βρες τι συντονίζεται. Ή βάλε κάτι που να απορροφά τους κραδασμούς μεταξύ κουτιού και οπτικού οδηγού

Βασικα μπορει να ειναι απλα ετσι το αντιγραφικο.Εγω εχω ενα Lite-on κ ενα Samsung.Το πρωτο ειναι πολυ πιο φασαριοζικο απ το δευτερο.Αλλα δεν ξεκιναει κ στα καλα καθουμενα.....Εσενα ποτε στο κανει?Για παραδειγμα εμενα μου το κανει οταν εχω cd μεσα κ φορτωνουν τα windows.Το παραλογο θα ηταν να ξεκιναει να κανει θορυβο απο μονο του αν εσυ δεν ειχες κανει τιποτα που να εχει σχεση με αυτο

οταν βαζω cd/dvd να το διαβασει συνηθως.αλλα καμια σχεση με ενα nec που ειχα ρε παιδι μου!ασπρο-μαυρο σου λεω!ποτε δεν περιμενα απο dvd-rw τοσες τρυπανιες!το κακο ειναι οτι δεν βρισκω αποδειξη να το επιστρεψω :(

Δεν εχει σχεση το δισκακι.Απλα ειναι πολυ φασαριοζικο απ οτι φαινεται.Αν γραφει διαβαζει κανονικα δεν εχει προβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.