Jump to content

Η νεα μου MSI NX6800GT PCIx!

fanisk

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από blade_pan

Δε λεω για το Molex αλλα για το 6πινο ποσες θεσεις εχει κατειλημμενες AMDα?Μαλλον ειμαι ατυχος για ακομη μια φορα!

Σε μενα εχει 6 θεσεις...3 πανω κ 3 κατω ωραια?

Ειναι κατειλλημμενες οι 3 πανω, κ οι 2 στις ακρες απο τις κατω...δλδ η μεσαια ειναι η κενη.

• 3 weeks later...

φανη κατι που ηθελα να σε ρωτησω και οσα παιδια γνωριζουν επειδη σημερα ανεβασα συχνοτητες 400 πυρινα 1100 μνημη θαθελα να ρωτησω ηπαρχει τροπος να ειναι ετσι συνεχεια γιατι καθε φορα που κανω επανακινηση ερχονται ξανα στις αρχικες τιμες 350-1000 σας ευχαριστω

ρε παιδια απο χθες βραδυ η καρτα τρωει κολληματα σε 3d παιχνιδια δεν τρεχει τιποτε που εχει σχεσει με 3d στα 2d ειναι μια χαρα,τι φταιει;

Αρχική απάντηση από def

ρε παιδια απο χθες βραδυ η καρτα τρωει κολληματα σε 3d παιχνιδια δεν τρεχει τιποτε που εχει σχεσει με 3d στα 2d ειναι μια χαρα,τι φταιει;

Παλι τα ιδια??? Δες θερμοκρασιες...νομιζω ειναι η δευτερη καρτα με το ιδιο προβλημα?

Αλλαξε drivers...εχεις κανει o/c μηπως?

ρε fani γ@μησετα απο το πρωι ειμαι θεσσαλονικη για την τσεκαρουν τεχνικη,μου ειπαν οτι ειναι μια χαρα ,αλλα μου την αλλαξαν.παω σπιτι και παλι τα ιδια.φορματ ξανα φορματ ,ολους τους drivers της δισκετας και τους τελευταιους,δεν εκανα τιποτε δενπειραξα τιποτε η θερμοκρασια ειναι 48-49c,τι να κανω:wall: :wall: :wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.