fanisk Μάρτιος 19, 2005 Author #81 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan Πολυ ωραια εμενα δεν ειναι ετσι!!! Πως ειναι?????Σου αρεσει sleevαρισμενο ή οχι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 19, 2005 #82 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 sleevαρισμενο ειναι πιο ωραιο!Εμενα το 6πινο εχει μονο 2 καλωδιο...Ελεος!Αν δεν λειτουρει θα γινει χαμος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Μάρτιος 19, 2005 #83 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Γιατρε δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα και μενα 3 καλωδια σε καθε μολεξ εχει...οπως του Φανη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 19, 2005 #84 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Δε λεω για το Molex αλλα για το 6πινο ποσες θεσεις εχει κατειλημμενες AMDα?Μαλλον ειμαι ατυχος για ακομη μια φορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 19, 2005 Author #85 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan Δε λεω για το Molex αλλα για το 6πινο ποσες θεσεις εχει κατειλημμενες AMDα?Μαλλον ειμαι ατυχος για ακομη μια φορα! Σε μενα εχει 6 θεσεις...3 πανω κ 3 κατω ωραια?Ειναι κατειλλημμενες οι 3 πανω, κ οι 2 στις ακρες απο τις κατω...δλδ η μεσαια ειναι η κενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 19, 2005 #86 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Τελεια,να δω πως θα δουλεψει η δικια μου με 4 κενες θεσεις!!! ΌΛΕ!!! Και να φανταστεις στην προηγουμενη MSI την κοκκινη ειχα 2 κενα...Οτι θελουν κανουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Μάρτιος 19, 2005 #87 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Και μενα οπως του Φανη ειναι,η μεσαια ειναι κενη...τι να πω δοκιμασε την και βλεπεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 9, 2005 #88 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 φανη κατι που ηθελα να σε ρωτησω και οσα παιδια γνωριζουν επειδη σημερα ανεβασα συχνοτητες 400 πυρινα 1100 μνημη θαθελα να ρωτησω ηπαρχει τροπος να ειναι ετσι συνεχεια γιατι καθε φορα που κανω επανακινηση ερχονται ξανα στις αρχικες τιμες 350-1000 σας ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 9, 2005 #89 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Σου εχει επιλογη apply settings at start up...με ποιο προγραμμα το κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 9, 2005 #90 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 σωστα σε ευχαριστω:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 12, 2005 #91 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 ρε παιδια απο χθες βραδυ η καρτα τρωει κολληματα σε 3d παιχνιδια δεν τρεχει τιποτε που εχει σχεσει με 3d στα 2d ειναι μια χαρα,τι φταιει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Απρίλιος 12, 2005 Author #92 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από def ρε παιδια απο χθες βραδυ η καρτα τρωει κολληματα σε 3d παιχνιδια δεν τρεχει τιποτε που εχει σχεσει με 3d στα 2d ειναι μια χαρα,τι φταιει; Παλι τα ιδια??? Δες θερμοκρασιες...νομιζω ειναι η δευτερη καρτα με το ιδιο προβλημα?Αλλαξε drivers...εχεις κανει o/c μηπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 12, 2005 #93 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 ρε fani γ@μησετα απο το πρωι ειμαι θεσσαλονικη για την τσεκαρουν τεχνικη,μου ειπαν οτι ειναι μια χαρα ,αλλα μου την αλλαξαν.παω σπιτι και παλι τα ιδια.φορματ ξανα φορματ ,ολους τους drivers της δισκετας και τους τελευταιους,δεν εκανα τιποτε δενπειραξα τιποτε η θερμοκρασια ειναι 48-49c,τι να κανω :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 12, 2005 #94 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Καλορίζικη καλό gaming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.