Jump to content

Η νεα μου MSI NX6800GT PCIx!

fanisk

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

οχι το κοκκινο ηταν τελειο...

Και βασικα ειχε και πολυ καλυτερη ψυξη....Χαλκος και ζυγιζε διπλα...

Απαραδεκτη,ειναι ολοιδια με την POV που ειχα!!!

Τεσπα μην τα θελουμε ολα δικα μας...Μπορει να ειχε και το προβλημα με τα pipelines!

Αρχική απάντηση από blade_pan

Φανη τι extra τοφοδοσια σου ειχε εσενα...γιατι εμενα γραφει "for Radeon X800 only":blink:

Ε? Που το ελεγε αυτο? Κ τι θες να μαθεις με το extra τροφοδοσια?

Με μπερδεψες...λολ!

Μωρε για την τροφοδοσια λεω,για το 6πινο οτι εχει μια ταμπελιτσα πανω που γραφει ετσι εμενα.

Χωρις να ειμαι σιγουρος πρεπει να ηταν σε αυτοκολλητακι, και το εβγαλα...

Λογικα θα εχετε προσεξει μια ψυχτρουλα που ψυχει καποια componets πανω στο pcb της καρτας και βρισκεται απο την πλευρα του μολεξ.

Αυτη παιρνει φωτια.Οταν βαζεις το Artic cooling ειναι χειροτερα λογικα γιατι δεν παει καθολου αερας εκει.

χρειαζεται ανεμιστηρακι η δουλευει και ετσι...εγω τωρα εχω βαλει ενα μικρο αλλα δεν μου αρεσει και τοσο,δηλαδη αν δεν ειναι αναγκαιο θα το βγαλω.

Εχει καποιος καμια ιδεα?

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

Λογικα θα εχετε προσεξει μια ψυχτρουλα που ψυχει καποια componets πανω στο pcb της καρτας και βρισκεται απο την πλευρα του μολεξ.

Αυτη παιρνει φωτια.Οταν βαζεις το Artic cooling ειναι χειροτερα λογικα γιατι δεν παει καθολου αερας εκει.

χρειαζεται ανεμιστηρακι η δουλευει και ετσι...εγω τωρα εχω βαλει ενα μικρο αλλα δεν μου αρεσει και τοσο,δηλαδη αν δεν ειναι αναγκαιο θα το βγαλω.

Εχει καποιος καμια ιδεα?

Μια μαυρη λεπτη ψυκτρα δεν λες??

Φανη θα απαντησεις στην ερωτηση "στο 6πινο οι 4 θεσεις ειναι κενες και οι 2 εχουν καλωδια..."

Αυτη λεει...οντως αν την βγαλεις αυτην δεν θα εχεις προβλημα,το Artic cooling εχει κατι αντιστοιχο?

σε εσας ειναι μια μαυρη λεπτη ναι

Δεν την βγαζεις αυτη...αμα την βγαλεις σιγουρα θα εχεις προβλημα.Αυτη ειναι ξεχωριστο κομματι απο την γενικη ψυχτρα.Φανη εσυ τι εκανες??Απλα το αφησε ετσι ε??

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

σε εσας ειναι μια μαυρη λεπτη ναι

Δεν την βγαζεις αυτη...αμα την βγαλεις σιγουρα θα εχεις προβλημα.Αυτη ειναι ξεχωριστο κομματι απο την γενικη ψυχτρα.Φανη εσυ τι εκανες??Απλα το αφησε ετσι ε??

Ναι ετσι το αφησα...απλα θα τη βγαλω μετα να βαλω κ εκει Ceramique κ να βγαλω τον "επιδεσμο" που εχει με παστα...

Δεν μπορω να πω πως καιει παντως....

Φανη θα απαντησεις στην ερωτηση "στο 6πινο οι 4 θεσεις ειναι κενες και οι 2 εχουν καλωδια..."

Αυτη λεει...οντως αν την βγαλεις αυτην δεν θα εχεις προβλημα,το Artic cooling εχει κατι αντιστοιχο?

Σορρυ μαν σε ξεχασα!

Οπως τη βλεπω τωρα δεν βλεπω να περισευουν θεσεις...θα το βγαλω κ θα σου πω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.