Dark_Emperor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2009 παίδες καλησπέρα έχω ένα περίεργο πρόβλημα χρησιμοποιώ windows standard 2003 server και έχω επάνω φορτωμένο "kaspersky" και ένα kerio mail server.Το θέμα είναι ότι όταν έστειλα ένα email σε ένα contact που είχα γύρισε πίσω και έλεγε μέσα στο email ότι einai blacklist το ip μου. γιατί μπορεί να έχω spam η trojan. έχει κανένας καμια ιδέα? Σε αλλους μπορω και στελνω μονον εκει δεν μπορω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldGiT Μάρτιος 26, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2009 Υπάρχει περίπτωση που: 1. Κάποιος να έχει κάνει απαγωγή στο IP το δικό σου και να στέλνει spam η διαφορα malware.2. Το contact να σε έχει γραμμένο στο spam list. 3. Το email scanner του contact να έχει την δικια σου IP blacklisted λόγω του 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Emperor Μάρτιος 26, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2009 το πρώτο αποκλείεται γιατί θα το έκανε και σε αλλα emails το δεύτερο όχι πάλι γιατί πήρα τον provider τους και μου είπαν ότι δεν έχουν τίποτα lathos και το το τρίτο πάλι όχι γιατί σου είπα για το δεύτερο. το θέμα είναι πολύ περίεργο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάρτιος 27, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2009 1. Κάποιος να έχει κάνει απαγωγή στο IP το δικό σου ...WTF ??? που το έχεις διαβάσει αυτό ότι γίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas1442169085 Μάρτιος 27, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2009 Λογικά εννοεί ότι κάποιος απέκτησε πρόσβαση στο PC του παιδιού και από εκεί έκανε τις βρωμοδουλειές του ( zombie )Έχεις static IP ή dynamic IP ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Emperor Μάρτιος 27, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2009 static ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldGiT Μάρτιος 27, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2009 Εγώ και στο γραφείο αλλα και στο σπίτι έχω dynamic IP. Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει σχέση η διαφορα με το static η dynamic IP, δηλαδή ποιο παρέχει πιο ασφάλεια.Σχετικά με το IP highjacking, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που αυτό έχει γίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Emperor Μάρτιος 27, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2009 ζήτησα και release το ip από τον provider μου και να μου δώσουν ένα καινούργιο αλλα πάλι τα ίδια. Τα έχω πάρει μιλάμε στο κράνος και δεν ξέρω τι να κάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.