Paintstar Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2009 Μετα απο καιρο,ωρα να παρουσιασω μια ακομα μοντα που εκανα σε ενα Τt Armor ενος πολυ καλου μου φιλου.. Οι φωτογραφιες ειναι απο τον ιδιο,μιας και οταν του εστησα το κουτακι η μητρικη του ηταν καμμενη και δεν μπορεσα να βγαλω φωτογραφιες με τον φωτισμο.. Πανω μερος: Πλαινο μερος: Οταν θα περασω απο το σπιτι του θα εχετε και πιο ευκρινεις φωτογραφιες..:098:
Paintstar Μάρτιος 26, 2009 Author #4 Μάρτιος 26, 2009 Τις ξεθαψα πριν λιγο τις φωτογραφιες.. Ενα απλο πλαινο πανελακι ειναι,το οποιο ομως το πετσοκοψα...:098: Το σχεδιο εχει γινει σε 3 διαφορετικους layers.. Enjoy!
ptolemeos Μάρτιος 26, 2009 #6 Μάρτιος 26, 2009 Στο ειπα κ στο αλλο θεμα σου..... Εισαι καλλιτεχνης ρε συ!
biller1442169134 Μάρτιος 26, 2009 #7 Μάρτιος 26, 2009 Ναι καλά εγώ λέω να ψηφίσουμε για το που θα τοποθετηθεί το θέμα του.Στην ουσία τώρα...Εσύ το έφτιαξες και αν ναι με τι υλικά και πως?Θέλω να πω αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με αυτό τι θα του στοιχίσει?Βασικά δεν έχω καταλάβει αν αυτό στο δεύτερο screen είναι χαραγμένο η ζωγραφισμένο.
kalamaris007 Μάρτιος 26, 2009 #8 Μάρτιος 26, 2009 Ωραία όλα αυτά αλλά, πώς τα κάνεις γ@μώτο;; Ζηλεύω τρελά ρε φίλε!
A-L-I-V-E Μάρτιος 26, 2009 #9 Μάρτιος 26, 2009 Ωραία όλα αυτά αλλά, πώς τα κάνεις γ@μώτο;; Ζηλεύω τρελά ρε φίλε! E,δεν είναι τίποτα!! Συνδέεις τα ψιψιψίνια με τα κοκοψόψαρα και μπσο..μπα..τι!!! Πολύ ωραίο το κουτί φίλε paintstar! Μπράβο για την υπομονή σου και τη μαστοριά σου... :023:
madg1442169081 Μάρτιος 26, 2009 #10 Μάρτιος 26, 2009 πολύ ωραία δουλεία φιλε paintstar congrats θα συνεχίσετε να χαλάτε το thread του φίλου κι' άλλο???
Gregorypeg1000 Μάρτιος 26, 2009 #11 Μάρτιος 26, 2009 φοβερή δουλειά paintstar..μπράβο και εις ανωτερα
lunatic89 Μάρτιος 26, 2009 #12 Μάρτιος 26, 2009 Ρε φιλε πως εκανες αυτον τον αγγελο ή οτι αλλο ειναι?Ειναι χαραγμενο κ ο φωτισμος το κανει να φαινεται ετσι?Πραγματικα φοβερη δουλεια...
Paintstar Μάρτιος 26, 2009 Author #13 Μάρτιος 26, 2009 Ναι οπως εχω πει και αλλου..Ολα μου τα σχεδια ειναι χαραγμενα στο χερι με φωτισμο απο Led...
sofos1990 Μάρτιος 26, 2009 #14 Μάρτιος 26, 2009 Tρομερός ο σχεδιασμός σου Paintstar και στα 2 σου σχέδια...
lunatic89 Μάρτιος 26, 2009 #15 Μάρτιος 26, 2009 Ναι οπως εχω πει και αλλου..Ολα μου τα σχεδια ειναι χαραγμενα στο χερι με φωτισμο απο Led...Α σορυ δεν το χα δει.Μπραβο κ εις ανωτερα...:041: :041:
Linos801442169065 Μάρτιος 26, 2009 #17 Μάρτιος 26, 2009 Ξεκαθαριζω τα πραγματα για μια και μοναδικη φορα. @Painstar: Σχετικα με την παρακληση σου για να δημιουργηθει ενα sub-forum οπου θα μπορω να ανεβαζω τα δικα μου 'εργα' και να σβηστουν τα περριτα παραπανω ποστ, το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να διαγραφουμε τα περιτα post. Για την ακριβεια το καναμε ηδη. Ξεχωριστο subforum μονο για ενα ατομο δεν μπορει να γινει. @japancrazy: Αγαπητε φιλε με εχεις κουρασει αφανταστα με τα PM σου. Οσο μαλιστα ειναι γραμμενα σε greeklish, μην περιμενεις καν να σου απαντησω. Η συντονιστικη ομαδα ξερει να κανει πολυ καλα την δουλεια της και δεν θελει υποδειξεις απο κανεναν. Ποσο μαλιστα εγω... Αν κρινουμε πως κατι πρεπει να γινει, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ειτε το ζητησει καποιος ειτε οχι. Οποτε, το να μου ζητας να μεταφερω thread ειναι απλα σπαταλη του χρονου σου και του χρονου μου. Κι επειδη η πρωτη σκεψη που μου ερχεται στο μυαλο απο το username σου ειναι κατα κυριο λογο προβληματα στο φορουμ και ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ συμμετοχη, στην επομενη περιπτωση που θα μας απασχολησεις "αρνητικα" θα κανω εξαιρεση στις διαδικασιες παρατηρησεων και θα αποκλεισω αμεσα τον λογαριασμο σου. Στο θεμα μας τωρα... Μπραβο Νικολα για το modding κομματι που παρουσιασες αλλα περιμενω ακομα καλυτερα και αναλυτικοτερα (οσον αφορα στην παρουσιαση τους) πραγματακια απο σενα. Για αρχη περιμενουμε τις φωτογραφιες που μας εταξες παραπανω. Υ.Γ. Το thread συνεχιζει επι του θεματος ΚΑΙ ΜΟΝΟ οπως σας παρακαλεσε κι ο μπαρμπαγιωργης παραπανω...
japancrazy1 Μάρτιος 26, 2009 #18 Μάρτιος 26, 2009 το username αστο ησυχο μεγαλε δεν με ξερεις..λοιπον αν ανεβασω θεμα αλλη φορα και δεχτω επιθεσεις επειδη δεν ξερεις τις δυνατοτητες του καθενος και δεν ειναι απειλη αλλα αγανακτηση απλα θα εχουμε προβλημα(συμβουλη)...με το να με διωξεις δεν κερδιζεις τιποτα στο λεω ειλικρινα....παντως βλεπω οτι τους κανονες δεν τους τηρεις και επρεπε να μετακινιθει..αυτα φιλικα πανταοσο αναφορα αυτο το δημιουργημα σπανια βρισκεις ανθρωπους να εχουν τοσο καλο χερι διοτι θελει υπομονη πανω απο ολα μπραβο αν και ειπες περιεργα λογακια προς το ατομο μου!!!!
whitewolf1442169066 Μάρτιος 26, 2009 #19 Μάρτιος 26, 2009 good job για την modda και good job στον japan,ετσι μεγαλε κανε επανασταση στους απανταχου modarators,αντε πια μας κανουν οτι θελουν οι αλητεςςςςςυ.γ:μην δεχτω και εγω καμια επιθεση γιατι εχω και εγω δυνατοτητες και θα εχουμε αλλα....
japancrazy1 Μάρτιος 26, 2009 #20 Μάρτιος 26, 2009 χαχαχα καλο καλο..εχω να προτεινω κατι σταματησε τα rambo σου προκαλουν παρενεργειες στο λεει ο παθων..και μην λες good job δεν εκανα τιποτα που να αξιξω κατι εδω μεσα..ολα στον ζωγραφο που γ@μησε παλι με τα σχεδια....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.