Jump to content

Πρόβλημα με cosmos s.help!!

TimDuncan

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα παιδιά.Καινούργος στο φόρουμ,καλώς σας βρήκα.

Προχθές έστηνα ένα σύστημα πάνω στο cosmos s.

Όταν ήρθε η ώρα για τις συνδέσεις,διαπίστωσα οτι το 24 πιν καλώδιο του front panel για κάποιο λόγο δεν κάνει καλή επαφή ούτε με το αντίστοιχο του psu μου,ουτε με την υποδοχή της μητρικής.

Επειδή όμως δεν μπορούσα να κάνω κάτι το συνδέω.Power button,usb κ.λ.π δουλέυουν κανονικά η μητρική παίρνει ρέυμα ώστοσο μετα από περίπου ένα λεπτό ο υπολογιστής κλείνει.Δοκίμασα 3-4 φορές ακόμα τίποτα.Επειδή ψυλλιάστηκα οτί δεν τροφοδοτείται καλά,το βγάζω και αφήνω μόνο το καλώδιο του τροφοδοτικού.Μετά απ'αυτό το pc δούλεψε μια χαρά.

Χθές παίρνω τηλέφωνο στο service του e-shop απο που και αγοράστηκε και εξηγώ την κατάσταση στον τεχνικό.Μου λέει οτί δεν μπορεί να γίνει η θήκη rma γι'αυτόν τον λόγο κάθως μπορεί να αλλαχθεί το καλώδιο.Δεκτό του απαντώ.Έχετε εσείς να μου δώσετε?Όχι........Στο τέλος μάλιστα μου συνιστά να προσπαθήσω καλύτερα γιατί δεν μπορεί θα γίνει επαφή(λές και περίμενα αυτόν να μου το πεί κόντεψα να σκίσω τα χέρια μου για να τα κάνω να κουμπώσουν).

Τέλως πάντων επειδή δεν βγάζω άκρη,θέλω να μου πεί όποιος γνωρίζει που μπορώ να βρώ 24pino.Πήγα σε ηλεκτρονικάδικα της περιοχής μου όμως δεν διαθέτουν.Προς το παρόν για να δουλέψει αναγκάζομαι να τον ανοιγώ και να πατάω το κουμπί της μητρικής.Οπως όμως καταλαβαίνεται δέν γίνεται να συνεχιστεί για πολύ αυτό.

Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν σας ζάλισα:)

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.