vagos2221416003330 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2009 Λοιπόν έχω ένα πρόβλημα...σήμερα είπα να κάνω ένα format στους δίσκους μου και έγινε χαμός...Αφού χάλασα το raid και φόρμαρα κανονικά τους δίσκους, το ξανα-κάνω από την αρχή..βάζω μέσα το dvd από τα windows και αρχίζω..φτάνω στην οθόνη που διαλέγω σε ποιο δίσκο θα μπεί..(διαλέγω το partiton 58gb που είχα κάνει με τους 2 veloci ....α! πριν πάτησα load driver και διάλεξα τους drivers του raid-controller)Μέχρι εκεί όλα καλά...κάνω το setup κανονικά μπαίνω στα vista και πάω να βγάλω το dvd...εκεί είναι το πρόβλημα...Το dvd-rw διαβάζει συνέχεια ότι cd-dvd έχει μέσα ασταμάτητα..+ ανοίγει και κλείνει πολύ γρήγορα..περίπου στο 1sec.. άμα του βγάλω αυτό που διαβάζει σταματάει και όταν κλείνει μοιάζει normal..Σε no-raid κατάσταση δεν υπάρχει πρόβλημα...(είχα πάθει το ίδιο παλιότερα αλλα τότε δεν έβαζα τους drivers του controller..)Δοκίμασα να περάσω τους drivers και από εξωτερικό δίκσο, και από usb flash αλλά τίποτα....Καμιά ιδέα κανείς για το τι να κάνω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio1442169068 Μάρτιος 22, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2009 οταν παιρναω vista στο pc μου δεν χρειαζονται drivers για τον controller,μονο τα ΧΠ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos2221416003330 Μάρτιος 22, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2009 Και χωρίς drivers τα ίδια κάνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos2221416003330 Μάρτιος 23, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2009 ρε παιδιά τι επείγοντα περιστατικά είναι εδώ άμα δεν helpάρει κανείς???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.