nikos35811442169085 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2009 Καλημέρα στο φόρουμ.Μετά από μια επανεκκίνηση του υπολογιστή, ξεκίνησε να δουλεύει το chkdsk λέγοντας πως βρήκε κάποια προβλήματα στον εξωτερικό σκληρό μου (Maxtor One Touch 2). Πριν από αυτό, ο δίσκος δούλευε κανονικά και μπορούσα να δω όλα τα αρχεία κανονικά.Όλη η διαδικασία κράτησε καμιά ώρα , διορθώνοντας κάποια σφάλματα που βρήκε.Μετά από αυτό άρχισα να ψάχνω το δίσκο και διαπίστωσα πως πχ ενώ τις φωτογραφίες που είχα μέσα δεν τις άνοιγε με το default πρόγραμμα των windows, τις άνοιγε με το photoshop. Και άντε καλά οι φωτογραφίες.Πολλά βίντεο που είχα κατεβασμένα από κάμερα, δεν τα ανοίγει καν. Και έχω δοκιμάσει 3 Players και αρκετά προγράμματα επεξεργασίας βίντεο, μπας και ήταν κάτι παραπλήσιο με τις φωτογραφίες. Αλλά τίποτα.Ψάχνω εδώ και 2 μέρες να βρώ κάποιο πρόγραμμα που διορθώνει τα bad sectors μήπως και είναι εκεί το πρόβλημα, αλλά δεν έχω βρεί κάτι αξιόλογο.Πιστέυετε πως φταίνε τα bad sectors? Κάποια ιδέα πως μπορώ να σώσω τα βίντεο μου? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
stealth1442169213 Μάρτιος 22, 2009 #2 Μάρτιος 22, 2009 Εγω πιστευω οτι οταν αρχισει να εχει προβληματα ο δισκος δεν υπαρχει γυρισμος,αργα η γρηγορα θα τα τιναξει και ισως χασεις και τα αρχεια σου.Παρε εναν καινουργιο δισκο και φορτωσε windows (βγαλε τον παλιο δισκο απο το συστημα πριν),μετα βαλε τον παλιο δισκο επανω και παρε τα αρχεια που θελεις.stealth
nikos35811442169085 Μάρτιος 22, 2009 Author #3 Μάρτιος 22, 2009 Ο δίσκος ίσως να είναι έτοιμος να τα τινάξει αλλά προς το παρών δουλεύει κανονικά.Αυτό που θέλω είναι να κάνω αν γίνεται, repair στα αρχεία avi που δεν παίζουν.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.