Jump to content

overclock σε celeron D 320 2.4 ghz

xxvasilakosxx

Recommended Posts

γεια σας παιδιά θα ήθελα να φτάσω τον επεξεργαστή μου " intel celeron D320 2.4 ghz "στα 3.00 ghz

μέχρι τώρα τον έχω πάει στα 2.5 ghz χωρίς πρόβλημα

η motherboard μου είναι "intel p4i45GV R5.0"

αυτή----> http://www.asrock.com/mb/overview.asp%3FModel%3DP4i45GV%2520R5.0+p4i45gv&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr

η ram μου είναι DDR 256 mb

k ο σκληρός m 40gb

πείτε μου τι θα πρέπει να κάνω για να τον πάω 3.00 ghz

και αν χρειάζομαι κάποιο cpu cooler προτείνεται μου ένα..

thanks εκ των προτερων ^^

κατεβασε divider και δωστου. Τα εχει πολυ ευκολα τα 3.

Αν δεις οτι μουλαρωνει δωσε λιγο ρευματακι.

Διαβασε και αυτα θα λυθουν αρκετες αποριες σου.

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=47364

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=47653

Εχει επιλογες η μητρικη σου για να δωσεις ρευμα στον επεξεργαστη και τις μνημες?

Με μια ματια που εριξα δεν ειδα κατι τετοιο,αν δεν εχεις αυτες τις επιλογες το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ανεβασεις το FSB μεχρι εκει που σε αφηνει και τερμα.

Δυστυχως οι μητρικες τις Intel δεν ειναι και οτι καλυτερο για overclocking.

stealth

Εχει επιλογες η μητρικη σου για να δωσεις ρευμα στον επεξεργαστη και τις μνημες?

Με μια ματια που εριξα δεν ειδα κατι τετοιο,αν δεν εχεις αυτες τις επιλογες το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ανεβασεις το FSB μεχρι εκει που σε αφηνει και τερμα.

Δυστυχως οι μητρικες τις Intel δεν ειναι και οτι καλυτερο για overclocking.

stealth

δυστυχως δεν εχει επιλογες η μητρικη μου να δωσω ρευμα στις μνημες και στον επεξεργαστη :/

αν ανεβασω τη συχνοτητα δν θα υπαρχουν προβληματα?

xxvasilakosxx added 1 Minutes and 6 Seconds later...

λοιπόν δοκίμασες να τον πάς ποιό πάνω με την stock ψύκτρα???

Τι θερμοκρασίες έχεις περίπου???

δν δοκιμασα ακομα... οι θερμοκρασιες που εχει ο επεξεργαστης ειναι απο 46-48

εκει

σε idle ή full load??? μπορεί και να έχεις γιαυτό όμως άμα γίνει τίποτα βγάζεις την μπαταρία από την μητρική αφού βγάλεις το pc από την μπρίζα και την ξαναβάζεις μετά από 5λεπτά..

δυστυχως δεν εχει επιλογες η μητρικη μου να δωσω ρευμα στις μνημες και στον επεξεργαστη :/

αν ανεβασω τη συχνοτητα δν θα υπαρχουν προβληματα?

Ουπς...Asrock P4i45GV ειναι η μητρικη σου αλλα αυτο δεν αλλαζει τιποτα,μια απο τα ιδια ειναι και αυτη.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ριξεις τον διαιρετη που σου ειπε ο soulclaimer και να ανεβασεις το FSB μεχρι εκει που εισαι σταθερος,μετα δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο.

stealth

Ουπς...Asrock P4i45GV ειναι η μητρικη σου αλλα αυτο δεν αλλαζει τιποτα,μια απο τα ιδια ειναι και αυτη.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ριξεις τον διαιρετη που σου ειπε ο soulclaimer και να ανεβασεις το FSB μεχρι εκει που εισαι σταθερος,μετα δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο.

stealth

επειδή είμαι "ψιλοασχετος" ... πως ρίχνω τον διαιρετή ? :/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.