Jump to content

Σχάρα για καλώδια

Wizard!

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ψάχνω κάτι ανάλογο με τη φωτογραφία... Θέλω να το βάλω κάτω από το γραφείο ώστε να πιάσω τα καλώδια, τα πολύπριζα, κι ότι άλλο δε χρειάζεται να είναι στο πάτωμα και να μαζεύει τόνους σκόνη και χνούδια.

attachment.php?attachmentid=24359&stc=1&d=1237287401

Αυτό το έχει στο ΙΚΕΑ, αλλά κάνει 20€ το ένα. Ψάχνω κάτι ανάλογο αλλά φθηνότερο.

post-11390-1442175435,7218_thumb.jpg

Μπάρα καλωδίωσης λέγεται.

Μια χαρά το έχει το ΙΚΕΑ.

Που να δεις κάτι τιμές που έχουν αυτές οι μπάρες σε κανονικά γραφεία.

Επειδη προσφατα αποφασισα να μαζεψω λιγο τον πανικο στο δωματιο, εχω να πω κι εγω με την σειρα μου πως το συγκεκριμενο "εργαλειο" ειναι φοβερο για οσους αποφασισουν να κανουν τον χωρο τους ανθρωπινο.

Εμενα ο παγκος-γραφειο ειχε λουκι απο κατω, κατα μηκος και κατακορυφα στα 2 ποδια, και περασα εκει αρκετα καλωδια αλλαζοντας αρκετα την κατασταση του χωρου.:)

Νικο προσεχε πως τα λες γιατι προβλεπω να σκανε μαζικα μελη του φορουμ και να ζητανε σχαριτσα για να μαζεψουν τα καλωδια τους.:)

Από καβαλας μπαίνεις σπιρου πατσι και στο βενζινάδικο στρίβεις δεξιά ,είναι αδιέξοδο .μόλις φθάσεις βαλε μια φωνή και βγαίνω έξω

Παιδιά οποίος θέλει μπορεί να έρθει μέχρι την Παρασκευή γιατί μετά έχω 1 εβδομάδα άδεια και θα λείπω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.