dread771442169261 Σεπτέμβριος 6, 2009 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2009 Βασίλη, το pot είναι φυσικά το δικό σου... http://e-pcmag.gr/node/41670 Αντώνη, φίλε. Δεν είναι κακό να αναφέρεις τις πηγές σου... Όταν γράφτηκε αυτός ο οδηγός δεν είχε βγει σαν ιδέα η γόμα. Επίσης ήταν η πρώτη μου απόπειρα γενικότερα με κάνιστρο και μονώσεις. Έχουν αλλάξει πολλά από τότε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Σεπτέμβριος 6, 2009 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2009 ΚίμωναΤο αρχικό άρθρο είναι δικό σου και είχε γραφτεί σε άλλο site.Εχει γίνει διόρθωση όταν το καταλάβαμε και υπάρχει στο edit του αρχικού post από τον maddoctor.Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς να διορθώσουμε-τροποποιήσουμε ή οτιδήποτε γενικά σχετικά με αυτό το topic ... στείλε μου pm και ευχαρίστως θα το κάνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dread771442169261 Σεπτέμβριος 6, 2009 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2009 To ξέρω Τάσο, το κατάλαβα από το edit στο αρχικό ποστ. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.