Jump to content

είναι λογικο???????

malachaskos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ρε παιδιά έχω μια απορία....κάνω format στο pc μου και περνάω κάποια προγράμματα.... (office, ccleaner, AVG και 3-4 άλλα απλά) και βλέπω ότι καταναλώνει 42GB απο τον σκληρο.... ειναι λογικο?

Δεν ειναι καθολου λογικο.Εγω (που εχω τις παναγιας τα ματια) στο pc καταναλωνω μονο 30 giga..........Μιλαω για vista 64Bit

έχω vista ultimate 64. πως μπορώ να το δώ αυτο? δεν ξέρω μου φαινετε υπερβολικο....

KOSTASKIS111 added 6 Minutes and 42 Seconds later...

πήγα απο πίναξκα ελέγχου και όλα παζί τα προγράμματα είναι 5.6GB...

Ειναι υπερβολικο.Μετα απο καθαρη εγκατασταση στο βγαζει αυτο?Μηπως δεν κανεις φορματ?Μπορεις να μην κανεις φορματ κ σου κραταει σε εναν φακελο με ονομα old windows αυτα που ειχες απο πριν.Απλα δεν μπορεις να τα τρεξεις.Μηπως κανεις κατι τετοιο κ συ?

KOSTASKIS111 added 1 Minutes and 37 Seconds later...

Ειναι υπερβολικο.Μετα απο καθαρη εγκατασταση στο βγαζει αυτο?Μηπως δεν κανεις φορματ?Μπορεις να μην κανεις φορματ κ σου κραταει σε εναν φακελο με ονομα old windows αυτα που ειχες απο πριν.Απλα δεν μπορεις να τα τρεξεις.Μηπως κανεις κατι τετοιο κ συ?

την πρώτη φορά που το είδα έκανα ξανά format να δω μήπος φταίει κάτι αλλα το ίδιο... όχι δεν είναι αμέσως μετά εκανα εγκατάσταση των drivers και κάτι προγραμματακια της πλάκας....... (σύνολο 5,6GB)

KOSTASKIS111 added 13 Minutes and 9 Seconds later...

Μηπως εχεις εγκαταστησει ολα τα language packs των Ultimate?

Καθενα απο αυτα ειναι 1Gb περιπου...:)

πως μπορώ να το δω αυτό?

Start-> Control Panel-> Clock, Language, and Region-> Install or uninstall display languages.

Δες εκει ποιες και ποσες εχεις...

μόνο ελληνικά έχει....

C:\Windows= 10,5

C:\Program Files= 550ΜΒ

C:\Program Files (x86)= 2,7

KOSTASKIS111 added 1 Minutes and 43 Seconds later...

εκάνα εξκαθάρηση δίσκου και έπεσε στα 30...

δεν το παρατήρησα...τώρα χωρίσ να κάνω τίποτα!!! μόνο το avg έχω ανοικτό και τον mozilla μου τρώει 1,6 GB RAM........

Μια χαρά είναι. Τα έχουμε πει χίλιες φορές σε αυτό το forum. Τα Vista σου δείχνουν πόση από την cache των win είναι γεμάτη και όχι τι σου καταλαμβάνουν τα προγράμματα που τρέχεις.

Η επαναφορα συστηματος σου το δημιουργησε. Ανοιξε ενα command line και πατα

vssadmin Resize ShadowStorage /For=C: /On=C: /MaxSize=5gb

Αυτο θα περιορισει την επαναφορα συστηματος στα 5gb. Δεν θα προτεινα να την απενεργοποιησεις τελειως γιατι ειναι εξαιρετικα χρησιμη στα Vista.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.