Jump to content

Ο νεος μου 3500+, τι λετε?

fanisk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδες μολις πηρα τον 3500+ και μια MSI 6800GT...περιμενω για μητρικη τωρα:(

Ο AMD 3500+ λεει πανω:

ADA3500DIK4BI

CBBID 0501DPMW

1181145A50093

Μεγιστη θερμοκρασια 65οC και VCore 1.4 αν δεν κανω λαθος...σωστα?????

Απο τα υπολοιπα στοιχεια τι λεει?????

Δυστυχως δεν εχω mobo για δοκιμη, αλλα θα ηθελα να μου πειτε πως σας φαινεται απο αυτα που ελεγε πανω..

ΥΓ:Σε αυτο το θεμα, οταν παρω το mobo θα γινει αλλαγη τιτλου κ θα γραψω εδω ολα οσα θα αφορουν αυτον κ το o/c του.

που την βρηκες την ΜSI ???? εγω τον εχω εδω και 1 βδομαδα μαζι με mobo και ολα τα υπολοιπα εκτος απο την msi και τις ocz rev 2 κατα καποιο τροπο συμπασχω :(

.....

Αρχική απάντηση από kIlGoRi

που την βρηκες την ΜSI ???? εγω τον εχω εδω και 1 βδομαδα μαζι με mobo και ολα τα υπολοιπα εκτος απο την msi και τις ocz rev 2 κατα καποιο τροπο συμπασχω :(

.....

Στειλε ενα πμ στον spc!

Ποιο mobo εχεις?

Αρχική απάντηση από blade_pan

Τι λετε ρε παιδια...εγω τα εχω ολα,απλα cpu-μνημες Αθηνα και mobo-vga Λαμια!!:D

Ποιο mobo εχεις??

οχι εγω ειμαι fixarismenos απο το Pc-Corner πατρα - τα παιδια με εχουν σκλαβωσει με την εξυπηρετηση τους και δεν θελω να την παρω απο αλλου αλλωστε την παρασκευη θα την εχω

μαζι με τις μνημες ... :) οσο για mobo εχω ηδη αυτη που περιμενεις .. μου ηρθε απο multirama

πριν απο 1 μισι βδομαδα

να το κουτι οπως το εχω στησει μεχρι στιγμης

post-2032-1416071683,5179_thumb.jpg

Αν το δεις απο βδομαδα παραγωγης ειναι οτι χειροτερο αλλα μονο και μονο που θα εχει συγουρα τα 2200 με 1,4 ειναι ενθαριντικο

Αρχική απάντηση από apostglen46

Αν το δεις απο βδομαδα παραγωγης ειναι οτι χειροτερο αλλα μονο και μονο που θα εχει συγουρα τα 2200 με 1,4 ειναι ενθαριντικο

νομιζω πως οι 0501 και 0502 ειναι ακομα χειροτεροι. οσοι δεν πηρατε μεχρι 48 περιμενετε για Ε0

Αρχική απάντηση από apostglen46

ολοι τα εχουν τα 2200 με 1,4 λογικα... ή κανω λαθος?

Γενικα παντως αν θελει καποιος να κανει oc μου φαινεται μεγαλο το ρισκο να παρει επεξεργαστη 50-51 και νεοτερο...

και αυτο το CBBID με τρομαζει!! αλλα καλη επιτυχια μαν :banging:

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Ποιο mobo εχεις??

Εχω την gigabyte nf4 sli για δοκιμες...αν κανει εχει καλως αλλιως,dfi!:D

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Κανεις δεν ξερει αν τα στοιχεια του 3500+ ειναι καλα ή οχι?????

μαλλον κανεις δεν μπορει να ξερει ...

Αρχική απάντηση από -=JaSoN=-

kIlGoRi τι κουτι εχεις?Της thermaltake ειναι?ωραιο..:D

ναι ... ειμαι ερωτευμενος ...

:inlove: :inlove: :inlove:

Απο τα λιγα που ξερω απο στεππινκ , στοιχματιζω οτι με 1.43 θα παει καπου στα 2550-2600 spi stable και για τα 2650 τα οποια θα ειναι ασταθηθα θελει 1.78 εκει για να ποσταρει....

• 2 weeks later...

O Δικος μου ο 450 wini παντως εφτασε τα 2866 και τον δουλευω στα 2800 για περιπου 1 μηνα με μνημες Ocz platinum rev2

Πιστευω οτι ειναι απο τις καλυτερες εβδομαδες απο οτι εχω δει εως τωρα με ψυξη μια Xp90:D

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 00:58]

Xm xm ρευμα?Κανα ενδεικτικο σταθεροτηας?Γιατι λιγο απιστευτο μου φαινεται.....

χμ...

Ρευμα 1,55+15% στο Msi platinum

και ιδου τα διαπιστευτηρια

post-1538-1416071719,7838_thumb.png

Αρχική απάντηση από Bird [Σήμερα, στις 10:46]

χμ...

Ρευμα 1,55+15%

ειναι σταθερο εκει ή μονο για bench??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.