malachaskos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2009 Παιδιά έχω φτιάξει ένα PC και μου έκανε εντύπωση η βαθμολογία που παίρνει από τα windows (vista ultimate 64bit) ήταν για τον επεξεργαστή 5,9 και μετά από ένα format μου δίνει 5,1… είναι λογικό? Υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγξω εάν όλα τα κομμάτια λειτουργούν σωστά?
ptolemeos Μάρτιος 13, 2009 #2 Μάρτιος 13, 2009 Μη δινεις κ πολυ σημασια στη βαθμολογια των windows. Κοιτα εδω για προγραμματα που στρεσαρουν τον η/υ σου [οπως orthos, prime95, BurnIn test, memtest (μονο για τις ram) κλπ.] κ για να δεις τη βαθμολογια του pc σου κοιτα επισης στο προηγουμενο thread για το pc mark vantage ή 05... Ακομα, ΗD tune ή HD tach για τον σκληρο, 3d mark vantage ή 06 ή aquamark για την καρτα γραφικων.Τωρα, το λογο για τον οποιον η βαθμολογια αλλαξε μετα το format δεν τον γνωριζω.
lunatic89 Μάρτιος 13, 2009 #3 Μάρτιος 13, 2009 Οχι δεν ειναι λογικο.Πως αφου πριν σου ελεγε 5,9 τωρα σου λεει 5,1?Κατι δεν παει καλα.Οχι με τον επεξεργαστη.Μαλλον με το λειτουργικο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.