pokemon6401442169101 Μάρτιος 23, 2009 #21 Μάρτιος 23, 2009 Συμφονώ απόλυτα με τον Wizard, η Eizo είναι μακράν κορυφή στο photoshop και δεν συγκρίνεται με άλλες. Εσωτερικά όλη η κατασκευή μέχρι και το τελευταίο Chip είναι δική της κατασκευή και διαφέρει από τα υπόλοιπα made in China προιόντα.(καθώς είναι και made in Japan).@Whiteyez μπορεί εσένα να σε εντυπωσιάζει (apple Vs Dell) αλλά το καλιμπράρισμα έχει σημασία, γιατί η εκτύπωση διαφέρει και αν η οθόνη δεν καλιμπράρεται καλά, δεν γίνεται σωστή δουλειά.@kagelar34 αν θες να την δείς από κοντά, απλά επισκέπτεσαι την αντιπροσωπεία.http://www.eizo.gr/default.asp?pid=12υπάρχει demo room.
vagos2221416003330 Μάρτιος 25, 2009 #23 Μάρτιος 25, 2009 καλύτερα EIZO πραγματικά δεν μετανιώνεις ποτέ....
blkik Μάρτιος 26, 2009 #24 Μάρτιος 26, 2009 Μόνο που για να πάρει ΕΙΖΟ με το panel της HP πρέπει να δώσει τα διπλα €€€Οπότε από μια ΕΙΖΟ με ΤΝ, μια ΗP με Η-IPS είναι πολύ μα πολύ καλύτερη πρώτιστος σε γωνίες θέασης αλλά και σε χρώματα
japancrazy1 Μάρτιος 26, 2009 #25 Μάρτιος 26, 2009 πραγματικα συμφωνω με τον wizard και pokemon ειναι πολυ μπροστα και το βλεπω μερα με την μερα.....ας φτιαξουν και οι αλλες εταιρειες επαγγελματικες Graphics Monitors και υστερα τις συγκρινουμε γιατι εκει φαινεται η τεχνογνωσια....καταρχην θα το πω χιλιες φορες οι eizo εχουν ποιοτικη κατασκευη..οσο αναφορα τωρα το overdrive θα φανει με μια καλη καρτα γραφικων μην ανησυσεις θα παθεις πλακα στο dvi στο λεω εγω!!!!κανε μια καλη επενδυση αξιζει ο κοπος:033: http://www.eizo.com/products/index.asp
kagelar34 Μάρτιος 26, 2009 Author #26 Μάρτιος 26, 2009 Μόνο που για να πάρει ΕΙΖΟ με το panel της HP πρέπει να δώσει τα διπλα €€€Οπότε από μια ΕΙΖΟ με ΤΝ, μια ΗP με Η-IPS είναι πολύ μα πολύ καλύτερη πρώτιστος σε γωνίες θέασης αλλά και σε χρώματαΑκριβώς για αυτό κοιτάω την HP και τις 2 Dell μιας και η 27αρα δεν φεύγει πολύ σε τιμή κ μπορώ να την πάρω από έξω όσο κάνει η HP 24αρα εδώ. Με προβλημάτιζε το γεγονός ότι δεν είναι περιστρεφόμενη δλδ δεν γίνεται να την βάλεις κατακόρυφα αλλά έχει το ίδιο ύψος με 19αρα wide σε portrait mode οπότε τώρα με απασχολούν μόνο τα response times καθώς ναι μεν λένε 6ms gtg και τυπικά θα είναι 16 το μέγιστο αλλά κάποια reviews λένε για 80αρια στην πράξη και δεν καταλαβαίνω τι εννοούν αν είναι να πάρω οθόνη όπου κουνάω το ποντίκι και κουνιέται μετά από πόση ώρα τι να την κάνω. και αυτό αφορά και στις 2 Dell που είδα και ίσως και σε αυτές που φοράν PVA
pokemon6401442169101 Μάρτιος 27, 2009 #27 Μάρτιος 27, 2009 Ο χρόνος μιας οθόνης δεν είναι σταθερός, Μπορεί να κάνεις το test με την CRT δίπλα(σε μορφή clone και οι 2) και να βγάλεις χρόνους:π.χ.40ms25ms35ma10ms40ms20ms50ms15msκ.α.Το τυπικό μάυρο προς λευκό η μάυρο προς πράσινο(για το input lag test) βγαίνει από τον μέσο όρο των μετρήσεων. Για το ποντίκι, θα ίσχυε θέμα αν η καθυστέρηση ήταν πάνω από 100ms κάτι που ούτε στο έτος 1997 σε TFT οθόνες δεν γινόταν! Τα 2ms που λέει ο κάθε άσχετος είναι για διαφημιστικούς λόγους, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, το μικρότερο RtF είναι 13-15ms στην οθόνη που έχω.
christaras Απρίλιος 1, 2009 #28 Απρίλιος 1, 2009 dell 2408 απο overclockers σημερα την πηρα 530ε s-pva panel με το τελευταιο revision a01 χωρις lag.δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερη σε αυτα τα λεφτα.
kagelar34 Απρίλιος 4, 2009 Author #29 Απρίλιος 4, 2009 @christarass με την εγγύηση τι παίζει? Ξέρεις γιατί οι ΟCUK δεν δίνουν την εγγύηση 0 pixel για αυτό είναι κ φθηνότερες. Σε καλύπτει η αντιπροσωπεία της Dell στην Ελλάδα ή έχει τρέξιμο?
pokemon6401442169101 Απρίλιος 4, 2009 #30 Απρίλιος 4, 2009 με το τελευταιο revision a01 χωρις lag.Πως το ξέρεις αυτό; Την έβαλες μπροστά σε CRT monitor και την κάρτα γραφικών σε μορφή clone και έκανες το input lag test;Η μόνη εξαίρεση θα ήταν αν είχε αντιγράψει την EV2411WH-GY της Eizo αλλά για λίγα ευρώ ακόμη θα προτιμούσα 0pixel εγγύηση(που στην αλλάζουν χωρίς 2η κουβέντα) παρά κάτι από OCUK.Νομίζω ότι πρέπει να πληρώσεις κάτι επιπλέον για global η Ευρωπαϊκή εγγύηση αν προσφέρει η dell (προσοχή πρίν την αγορά πάντα).
kagelar34 Απρίλιος 5, 2009 Author #31 Απρίλιος 5, 2009 Πως το ξέρεις αυτό; Την έβαλες μπροστά σε CRT monitor και την κάρτα γραφικών σε μορφή clone και έκανες το input lag test;Η μόνη εξαίρεση θα ήταν αν είχε αντιγράψει την EV2411WH-GY της Eizo αλλά για λίγα ευρώ ακόμη θα προτιμούσα 0pixel εγγύηση(που στην αλλάζουν χωρίς 2η κουβέντα) παρά κάτι από OCUK.Νομίζω ότι πρέπει να πληρώσεις κάτι επιπλέον για global η Ευρωπαϊκή εγγύηση αν προσφέρει η dell (προσοχή πρίν την αγορά πάντα)."The A01 revision of the Dell 2408WFP was intended to improve the input lag. This was measured at up to 60 ms on the previous model. Although a reduction has been achieved, the result is still no more than satisfactory for real gamers."http://www.prad.de/en/monitore/review/2009/review-dell-2408wfp-part14.html#LagΑυτό λέει στο πολύ πρόσφατο review στο Prad που βγήκε online πριν λίγες μέρες άσχετα αν λέει 13-3-09.Έχει εκεί το τεστ για revision A01 και το προηγούμενο, το θέμα είναι πως στον διάολο μπορώ εγώ να ξέρω αν με πειράζει αυτό το πράγμα αν δεν την δω από κοντά, έχω και ένα cordless set logitech mx700 mouse κλπ. Πολύ με προβληματίζει... το youtube έχει γεμίσει lag input tests για 2408 βέβαια τα μισά μόνον είναι revision A01 και με ψήνει πολύ αυτή η οθόνη.... Βέβαια εμένα δεν με πειράζει το πόσο πιο αργή είναι από μια crt αλλά τα πρακτικά μόνο...και πιο συγκεκριμένα θα καταλάβω τον χρόνο που μεσολαβεί από την κίνηση μου μέχρι να δω το response στην οθόνη? Όπως με κόβω θα πάρω τηλ στην Dell αν μπορώ να την δω από κοντά κάπου, ελπίζω να γίνεται.
blkik Απρίλιος 5, 2009 #32 Απρίλιος 5, 2009 Για την 2408 δες εδωhttp://www.thelab.gr/showthread.php?t=61988Γενικα για 24άρεςhttp://www.thelab.gr/showthread.php?t=55704Για την 2709http://www.thelab.gr/showthread.php?t=62725
kagelar34 Απρίλιος 7, 2009 Author #33 Απρίλιος 7, 2009 Φίλε με το nick που δεν προφέρεται...πολύ καλά τα λινκς που έδωσες, έχει πολύ καλή πληροφορία-links μέσα, ευχαριστώ.Οπότε το concept τώρα πάει ως εξής αφού ξεχάσω την eizo και έχοντας πλέον δει τις διαφορές των panels live σε μαγαζί δεν παίρνω ΤΝ με τίποτα.1)Dell 2408WFP2)Dell 2709W3)NEC 24WMGX³ A-MVA Μικρό responseανάμεσα στις 2 πρώτες προσπαθώ να καταλάβω εκτός τιμής κ μεγέθους που διαφέρουν..η άλλη μου ήρθε τώρα μετά τα παραπάνω links γιατί οι 3 θα γίνουν 2 και θα είναι μια dell Και η nec και μετά πάω σε μια με απαγωγή
blkik Απρίλιος 8, 2009 #34 Απρίλιος 8, 2009 Εντάξει δεν είναι τόσο δύσκολο να το προσφέρεις "μπι-ελ-κικ"Χαίρομαι που βοήθησα
kagelar34 Ιούνιος 22, 2009 Author #35 Ιούνιος 22, 2009 Dell 2408wfp revision A01 τελικά με μεγαλύτερο χρόνο απόκρισης κάπου στα 30ms vs Mitsubishi SB diamond pro 19" CRT. Νομίζω αυτό έψαχνα από μια οθόνη..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.