Jump to content

Οθόνη Asus με πρόβλημα

melissa_virus

Recommended Posts

Λοιπόν μια asus 19άρα έχει τα χάλια που βλέπετε στις photos.

Η ερώτηση μου είναι αν πιστεύετε ότι αυτά τα έπαθε από πρόβλημα στο υλικό ή από κάποιο χτύπημα?

Να επισημάνω ότι ο στρογγυλός μαύρος κύκλος φαίνεται και όταν είναι σβηστεί η οθόνη. Γενικά δεν έχει καμία γρατζουνιά ούτε κάποιο σπάσιμο. Μόνο μια μικρή άσπρη γραμμή πάνω στο περίβλημα της από το κέντρο προς τα δεξιά που αυτό δεν νομίζω να επηρεάζει κάπου. Δεν είναι γδάρσιμο απλά λίγο χρώμα.

ΥΓ: Θα ήθελα καλύτερα τεκμηριωμένες απαντήσεις από κάποιον που ξέρει τι λέει. Εγώ προσωπικά που δεν ξέρω τι λέω, δεν βλέπω παρόμοια περιστατικά λέω ότι την έχουν χτυπήσει και ας μην φαίνεται κάποια γρατζουνιά…

Ευχαριστώ

11032009573w.th.jpg

11032009569.th.jpg

11032009571.th.jpg

Πανε για αντικατασταση. Αν την πηρες απο Πλαισιο πρεπει να συνεννοηθεις μονη σου με την αντιπροσωπεια. Στελνεις δυο e-mail και ερχονται με νεα οθονη και παιρνουν την παλια. Σημερα μου εφεραν την δικια μου. Εχουν πολυ καλο RMA service.

και τώρα πάμε στο πρόβλημα... Έχω στείλει e-mail στην αντιπροσωπία και μου λένε ότι η βλάβη αυτή δεν οφείλετε σε αστοχία υλικού ή σε κάποιο πρόβλημα στην οθόνη, αλλά από χτύπημα...

γι' αυτό ζήτησα και τις απόψεις σας. Ναι όντος άμα ήταν χτύπημα λογικά θα είχε σημάδι. Και θα ήταν πες μόνο ο κύκλος. Αλλά αυτή είναι και σε όλη την μπάρα κάτω παραμορφωμένη η απεικόνηση.

Έχω να παραθέσω κάποια νεότερα βέβαια κάπως ανούσια…

Ξαναεπικοινώνησα μαζί τους και μου είπανε ότι η εγγύηση καλύπτει συγκεκριμένες βλάβες. Όπως να αρχίζουν να πρασινίζουν (…) τα χρώματα, κάποιο συγκεκριμένο αριθμό καμένων pixel, να μην ανάβει καθόλου, να σβήνει και τέτοιες βλάβες… Αυτό στις photo λέει δεν ανήκει στις βλάβες που καλύπτει η εγγύηση… Τέσπα δεν αλλάζει κάτι…

Πάντως τέτοια παρόμοια βλάβη την έχω δει και σε asus laptop. Να έχει μαυρίσει το ¼ της δεξιάς πλευράς της οθόνης συν μια μικρή λωρίδα κάτω την μπάρα των xp, και πάνω μια λωρίδα με παραμορφωμένα χρώματα και πιο πάνω η μπάρα των xp…

Συμπέρασμα: η οθόνη πάει για ανακύκλωση…

την πάς για rma την οθόνη όπως είναι..αφού είναι new και έχει εγγύηση την πας πίσω και στην αλλάζουν...Αν με τίποτα τίποτα δεν στην αλλάξουν τότε κάψε την ή κάψε 4-5 Pixel και ξαναπήγαινε να δούμε τι θα σκεφτούν να πουν αυτή την φορά....

Vagos όντος πολύ καλή η ιδέα σου… Αν η οθόνη πάθει κάτι εντελώς τυχαία και δεν ανοίγει πλέον τότε δεν θα μπορούν να πούνε τίποτα… Οπότε είναι και αυτό μια λύση.

Αλλά πάντως είναι λίγο βλακεία το ότι το service της Asus είναι Ιταλία… Rma για την βλάβη που έχει τώρα δεν μπορώ να πάρω πάντως… Και να πω να την στείλω εκεί και να μου πούνε τα ίδια ότι και καλά έγινε από χτύπημα ή οτιδήποτε άλλο θα πάνε τσάμπα τόσα λεφτά για να πάει Ιταλία…

Μια χαρά bfc. Τελικά η LG μου φαίνεται έχει τους καλύτερους όρους εγγύησης.

Οσον αφορα το RMA της, ερχονται αυτοι και την παιρνουν, χωρις δικια σου χρεωση.

Εγω εστειλα ενα e-mail στο support@asus.gr με δυο λογια για το προβλημα, μαζι με μια φωτο απο την αποδειξη και μια δειχνοντας το προβλημα (η οθονη μου γινοταν μωβ) και την επομενη μερα μου στειλανε αλλη. Ηρθε ο κουριερ με νεα οθονη, μου την εδωσε, εβαλα την παλια στο ιδιο κουτι, την πηρε κι εφυγε.

Ναι ισχύει αυτό που λες EliasKir. Εγώ ήρθα σε επικοινωνία μαζί τους, έστειλα τις photos αλλά δεν αποδέχονται ότι το πρόβλημα έγινε από πρόβλημα στην οθόνη. Θεωρούν ότι έγινε από χτύπημα. Οπότε δεν προχωράνε στο στάδιο του να την πάρουν...

Φίλη μου είσαι πραγματικά άτυχη και φυσικά δεν περίμενα από μια τέτοια εταιρεία να συμπεριφερθεί κατά τέτοιο τρόπο. Τουλάχιστον στην επόμενή σου αγορά πάρε LG ή κάτι άλλο και φρόντισε το θέμα σου να δημοσιευθεί σε περισσότερες σελίδες.

το ποιο απλό είναι μια επεξεργασία με photoshop για να δείχνει μπλέ πχ όλη η οθόνη άρα να είναι στα προβλήματα που είναι εντός Rma... και να το στείλεις με e-mail στην asus...αφού έτσι και αλλιώς την οθόνη δεν την κοιτάνε όταν στην παίρνουν...

dim έτσι πρέπει αλλά δεν έχω χρόνο να το κάνω. Αλλά τους χρειάζεται.

Ναι όντος σωστός Vag. Απλά μην έχω προβλήματα μετά. Λογικά θα την κοιτάνε για να πάρουν ανταλλακτικά. Δεν νομίζω ότι δεν τις κοιτάνε... Το πιο πιθανό είναι να της συμβεί κανένα ατύχημα αλλά θα δείξει. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα πως θα το κάνω χωρίς τα φαίνεται.

δεν νομίζω πως τις κοιτάνε όταν τις παίρνουν....εμένα πάντως τους είπα από το τηλ ότι η οθόνη μου δεν ανοίγει..την έβαλα στην κούτα και την επόμενη ήρθαν σπίτι μου με μία καινύργια και πήραν την παλιά χωρίς να δούν τίποτα...ούτε την απόδειξη θυμάμαι να τους έδειξα...(lg όμως).Τώρα απλά δοκίμασε κάτι και βλέπεις....αφού έτσι και αλλιώς για ανακύκλωση την έχεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.