DaLooney Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2009 Επειδη μεχρι και 2.2 που εχω δωσει δεν εχουν σκοπο να γινουν stable ... μεχρι ποσο μπορω να δωσω για ας πουμε καθημερινη χρηση?? Θελω να δοκιμασω τελικα οι μνημες "πανε καλα" η φταιει κατι αλλο και δεν μπορω να τις δουλεψω σε stock timmings...Ειμαι πολυ απογοητευμενος γιατι απο ολο το νεο μου pc ειναι η μονη παραφωνια και ηταν το μοναδικο hardware που ψωνισα με "κλειστα ματια" .... Εχω χρονια τωρα παιρνω Corsair και ΠΟΤΕ δεν ειχα παραπονο
viper1442169065 Μάρτιος 12, 2009 #2 Μάρτιος 12, 2009 Έχει αναφερθεί πολλές φορές και σε διάφορα θέματα, ότι για τη δικιά μας πλατφόρμα, μέχρι 2.2 μπορεί να θεωρηθεί ασφαλές, αλλιώς κινδυνεύεις να κάψεις τον IMC του Phenom..
DaLooney Μάρτιος 12, 2009 Author #5 Μάρτιος 12, 2009 Σε οτι υποσχονται... 5-5-5-15 2.1 ... εστω και 2.2 δε με ενδιαφερει...FSB 200 ... Δεν παιζουν ουτε default λεμε...Εχω δοκιμασει απο το AOD να δωσω ρευμα σε οτιδηποτε υπαρχει... μηπως τελιακ να φταιει κατι αλλο... τπτ εχουν μουλαρωσει...
viper1442169065 Μάρτιος 12, 2009 #7 Μάρτιος 12, 2009 Σε οτι υποσχονται... 5-5-5-15 2.1 ... εστω και 2.2 δε με ενδιαφερει...FSB 200 ... Δεν παιζουν ουτε default λεμε...Εχω δοκιμασει απο το AOD να δωσω ρευμα σε οτιδηποτε υπαρχει... μηπως τελιακ να φταιει κατι αλλο... τπτ εχουν μουλαρωσει...Αν δεν παίζουν ούτε στα default τότε RMA.
αντωνης 55 Μάρτιος 12, 2009 #9 Μάρτιος 12, 2009 Επειδη μεχρι και 2.2 που εχω δωσει δεν εχουν σκοπο να γινουν stable ... μεχρι ποσο μπορω να δωσω για ας πουμε καθημερινη χρηση?? Θελω να δοκιμασω τελικα οι μνημες "πανε καλα" η φταιει κατι αλλο και δεν μπορω να τις δουλεψω σε stock timmings...Ειμαι πολυ απογοητευμενος γιατι απο ολο το νεο μου pc ειναι η μονη παραφωνια και ηταν το μοναδικο hardware που ψωνισα με "κλειστα ματια" .... Εχω χρονια τωρα παιρνω Corsair και ΠΟΤΕ δεν ειχα παραπονοφίλε μου ακριβώς τις ίδιες μνήμες είχα και εγώ και σκέτη απογοήτευση ειναι και εγώ έτσι νόμιζα σαν και εσένα και μόλις πήγαινα να τις ανεβάσω πάνω από 1090 3/4 ούτε καν ξεκίναγαν και καταρχήν η συγκεκριμένες είναι κλοκαρισμενες 800αρες αλλά θυμάμαι οτι στα 1066 παίζανε κανονικά βεβαία θα της πας χειροκίνητα στα 1066 γιατι default ειναι 800 και τις βλέπει 800 και το mobo και το ρευμα 2,1 V και αναγκάστηκα και της πήγα πίσω!δοκίμασε 2,1 V στα 1066 3/4 χειροκινιτα και λογικά παίζουνε και άμα έχεις και κανα ανεμιστήρα να τις χτυπάει ακόμα καλύτερα μην περιμενεις παραπάνω πάντως απ0 ποιότητά ειναι καλές αλλά μέχρι εκεί!και άμα συνεχίσουν το ίδιο δοκίμασε ενα memtest και άμα το πρόβλημα παραμένει πήγαινε τες πίσω η ψάξε για κάτι άλλο!
viper1442169065 Μάρτιος 12, 2009 #11 Μάρτιος 12, 2009 Αυτές τις είχες βρει σε κανένα review και τις πήρες ή έτσι τις διάλεξες?Δώσε όλο τον κωδικό να δούμε τι τσιπάκια φοράνε.
DaLooney Μάρτιος 12, 2009 Author #12 Μάρτιος 12, 2009 Εκτος που το ονομα και μονο ειναι πασιγνωστο...Και ολα τα review μιλουσαν για το κορυφαιο ddr2 1066 σετακι ... ΗΤαν και η προηγουμενη μου εμπειρια ολα αυτα με κανανε να τις παρω με κλειστα ματια οπως ειπα...Μη το δενουμε και κομπο οτι ειναι μπανανα...ισως εγω να κανω κατι λαθος στην τελικη... και ακομα μεσα μου εχω αυτη την αμφιβολια για τα 2-4 σλοτ...ενω εγω θα τις εβαζα 1-3 αν μπορουσα...
αντωνης 55 Μάρτιος 12, 2009 #13 Μάρτιος 12, 2009 Εκτος που το ονομα και μονο ειναι πασιγνωστο...Και ολα τα review μιλουσαν για το κορυφαιο ddr2 1066 σετακι ... ΗΤαν και η προηγουμενη μου εμπειρια ολα αυτα με κανανε να τις παρω με κλειστα ματια οπως ειπα...Μη το δενουμε και κομπο οτι ειναι μπανανα...ισως εγω να κανω κατι λαθος στην τελικη... και ακομα μεσα μου εχω αυτη την αμφιβολια για τα 2-4 σλοτ...ενω εγω θα τις εβαζα 1-3 αν μπορουσα...φίλε μου στο ξαναλέω χωρίς να το παίξω έξυπνος και ο viper που σου απάντησε ξέρει τι τραβάω εγώ με μνήμες ddr 2 και πως της δοκιμαζω και τις αλλάζω . .η συγκεκριμένες ειναι μπανάνα για πάνω άπο 1066 μέχρι εκεί ειναι καλά και αντέχουν 5-5-5-18 2,2V.και εγώ έτρεξα να τις πάρω λόγο μάρκας και έφαγα γλίστρα και τελικά κατεληξα σε κάτι άλλες kingstom 8500.!http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=47524άμα δεν βαριέσαι διάβασε να καταλάβεις τι λέω για τι ψαξιμο κάνω και σε αυτο το post που σου εστειλα είμαι από αλλαγή μνημών σαν τις δικές σου 8500 και κατεληξα εκεί!Αν σιγουρευτείς οτι δεν κάνεις κάποιο λάθος εσυ τοτε αν μπωρεις άλλαξε τες με κάποιες άλλες, όχι αυτές που σου είπα εγώ απαραίτητα μην νομίζουν οτι κάνω και διαφήμιση!!αλλά πρώτα ψάξε το καλά πριν τις αλλάξεις!!
DaLooney Μάρτιος 12, 2009 Author #14 Μάρτιος 12, 2009 Δεν εχω καμια απαιτηση να παω παραπανω απο 1066... αλλα το θεμα ειναι οτι δεν παει ουτε εκει...δηλαδη παει αλλα εχω πολλα σφαλματα...Εκει κολλαω και μονο...Ειχες δοκιμασει ποτε ταση πανω απο 2.2 ??? Για δωσε τα υπολοιπα εξαρτηματα του υπολογισστη σου (ειναι το συστημα της υπογραφης σου?)
vagos2221416003330 Μάρτιος 12, 2009 #15 Μάρτιος 12, 2009 άμα έχεις λίγο χρόνο πετάξου για ένα rma...α!bios update έχεις κάνει??
DaLooney Μάρτιος 12, 2009 Author #16 Μάρτιος 12, 2009 Χρονο εχω...αλλες μνημες να βαλω πανω δεν εχω...Bios εχω 7003 νομιζω
αντωνης 55 Μάρτιος 12, 2009 #17 Μάρτιος 12, 2009 Δεν εχω καμια απαιτηση να παω παραπανω απο 1066... αλλα το θεμα ειναι οτι δεν παει ουτε εκει...δηλαδη παει αλλα εχω πολλα σφαλματα...Εκει κολλαω και μονο...Ειχες δοκιμασει ποτε ταση πανω απο 2.2 ??? Για δωσε τα υπολοιπα εξαρτηματα του υπολογισστη σου (ειναι το συστημα της υπογραφης σου?) ναι φίλε μου ειναι το σύστημα της υπογραφης μου αλλά μου φαινεται περιεργο αυτό που λες στα 1066 με λάθη!
DaLooney Μάρτιος 12, 2009 Author #18 Μάρτιος 12, 2009 Tx για τη βοηθεια ... Θα το πειραματιστω λιγο ακομα το θεμα... Και βλεπουμε
viper1442169065 Μάρτιος 13, 2009 #19 Μάρτιος 13, 2009 Χρονο εχω...αλλες μνημες να βαλω πανω δεν εχω...Bios εχω 7003 νομιζωΜας δουλεύεις έτσι??Τι θα πει δεν έχεις χρόνο να βάλεις μνήμες?Που να σου ζήταγαν να αλλάξεις μητρική τι θα έλεγες...:033: 2 dimmakia είναι.Ανοίγεις το κουτί, βγάζεις το ένα και βάζεις το άλλο.Και επειδή το έχω πολύ απορία για το τι πας να κάνεις.Δώσε μας αναλυτικά από Cpuz screenshot το TAB του memory για να δούμε τι ρυθμίσεις έχεις.Άντε για να βγάλουμε μια άκρη και να δω πώς πας να πιάσεις τα 1066.Γιατί έχω την εντύπωση ότι γίνεται πολύς λόγος για το τίποτα.Εγώ που το έχω ανεβάσει κιόλας ποτέ δε χρειάστηκα 1066 μνήμες.Μια χαρά παίζουν με 4-4-4 στα 900+.
DaLooney Μάρτιος 13, 2009 Author #20 Μάρτιος 13, 2009 μου αρεσει οτι εκανες και quote το μυνημα μου... ασχετα αν δε το διαβασες !!! ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ... Μνημες δεν εχω.... Δεν εχω κανει τπτ τρελο...Βαζω στο βιος 5-5-5-15 με 2.1 βολτ... Επισης εχω δοκιμασει και 5-5-5-18 με 2.1 και ολα τα παραπανω σεττινκς και με 2.2 βολτ... Το PC βοοταρει κανονικα μπαινει windows ... Παιζει games ... surfaro...Μεχρι εδω ολα ωραια... Οταν το pc στρεσαριστει αρκετα... και αυτο γινεται μετα απο καποια ωρα gaming η με τα πρωτα λεπτα τρεξιμο prim95 αρχιζει και πεταει ερρορς... και κανει ρεσταρτ.... Οταν βαλω τις μνημες 4-4-4-12 1.9 και 800μηζ...ολα καλα / σουπερ Επειδη η μητρικη εχει πανω αρκετες ρυθμισεις που αφορουνε τις μνημες μηπως κανω καμια χαζομαρα αλλου? ΠΧ ....στο ECC Settings.... Ειτε τα βαλω auto... ειτε good/super/max/manual... Δεν φαινεται να κανει τπτ το ιδιαιτερο... Επισης εκει που βαζεις τα timmings ... to DHT0 / DHT1 ... εχω βαλει και στα δυο τις ιδιες ρυθμισεις... απο οτι εχω καταλαβει ειναι σωστο αυτο γιατι καμια φορα αμα δε ταιριαζουν δε βοοταρει το pc .... Τι αλλο...2Τ Enable... Ganged / Ungaged δοκιμασμενα και τα δυο με το ιδιο αποτελεσμα... Αμα αφησω τα timmings στο AUTO και 1066μηζ μου βγαζει κατι τρελα 5-7-7-27 ....που και στα οποια περνω λαθη μεσα στα windows.... (πχ SuperPi...Prime95) Δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο .... Αν μου ερθει το προσθετω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.