Γιάννης1234 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2005 Γεια σας και καλώς σας βρήκα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Έχω ένα λογαριασμό στο hotmail. Μήπως ξέρετε πως και από που μπορώ να το διαγράψω ?Επίσης, τις τελευταίες δυο τρείς μέρες μπαίνω στον τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ από το in.gr και όταν πάω να αναζητήσω έναν αριθμό τηλεφώνου από Θεσσαλονίκη με βγάζει Αθήνα. Δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση βάσει αριθμού σε άλλη πόλη πέραν των Αθηνών. Μήπως ξέρετε γιατί ?Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Καλως ήρθες στο thelab :) Γιατί να διαγράψεις τον λογαριασμό??(δε νομίζω να υπάρχει τέτοια δυνατότητα) Για τον κατάλογο ούτε ήξερα ότι υπάρχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης1234 Φεβρουάριος 18, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Φίλε Kender γειά χαρά. Θέλω να διαγράψω τον λογαριασμό διότι γεμίζει απο προσφορές και διαφημίσεις και ανούσια mail μετά από παλαιότερες αποδοχές μου σε αντίστοιχες επιλογές shareware και freeware προγραμμάτων. Υπάρχει διαγραφή, πέρα από το γεγονός ότι μπορεί (νομίζω) να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός από μόνος του αν δεν μπείς για κάποιες (60 ?) μέρες. Ο online τηλεφωνικός κατάλογος υπάρχει εδώ και καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 κοίτα αυτό για την διαγραφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Φεβρουάριος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Υπάρχει δυνατότητα να διαγράψεις τον λογαριασμό σου. Απλά πήγαινε εκεί που κάνεις register και θα δείς πως κάπου το λέει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark Φεβρουάριος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Η παραπάνω διευθυνση ειναι ο τηλεφωνικός κατάλογος του ΟΤΕ και βρίσκεις τηλέφωνα για όλη την Ελλάδα ή διαλέγοντας την πόλη ή με τον κωδικό περιοχής και το νούμερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης1234 Φεβρουάριος 18, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Ευχαριστώ τους kender και seeker. Δυστυχώς άμμεση διαγραφή για το hotmail account δεν βρήκα. Βρήκα αυτό :A free Hotmail account becomes inactive if you do not sign in for 30 days, or within the first 10 days after signing up for an account. Once an account becomes inactive, all messages, folders, and contacts are deleted, but the account name is still reserved. If the account stays inactive for a further 90 days, it is permanently deleted.Φίλε mark, σε αυτή τη σελίδα του ΟΤΕ έμπαινα (με Firefox) και εγώ και ήταν όλα ΟΚ. Τώρα όμως δεν μου βγάζει άλλη πόλη εκτός από Αθήνα. Δηλαδή, επιλέγω Θεσσαλονίκη, βάζω ένα τηλέφωνο απο εδώ, και μόλις πατήσω αναζήτηση με βγάζει στην αρχική σελίδα που λέει Αθήνα.Ευχαριστώ πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark Φεβρουάριος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Πιο παλιά μου το είχε κάνει και εμένα και όταν απενεργοποιούσα το νόρτον(firewall) δούλευε κανονικά. Από όταν έβαλα το Νορτον 2005 δουλεύει κανονικά. Σημείωση ότι έχω internet explorer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 18, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Γιάννης1234 καλώς ήρθες στην παρέα μας.Σχετικά με το hotmail, δύο πράγματα:1. Δοκίμασες να ανεβάσεις το Junk mail control σου?2. Μήπως το χρησιμοποιείς μέσω Outlook ή άλλου προγράμματος?3. Αν δεν παίζουν τα ανωτέρω, για διαγραφή, κάνε κανονικά login και χωρίς να βγεις κάνε paste αυτό το link στον explorer σου: Hotmail Account removal Για το Whitepages, έχω την εντύπωση πως χρειάζεται cookies. Δοκίμασε με τον Internet Explorer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johny111 Φεβρουάριος 19, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 φίλε είχα το ίδιο πρόβλημα με τον ΟΤΕ.Δες την απάντηση που μου έδωσε!Αν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, είναι ότι συμπληρώνοντας τα στοιχεία και δίνετε αναζήτηση, σας επιστρέφει στην αρχική σελίδα, συμβαίνει κυρίως όταν έχετε εγκατεστημένο το Norton Internet Security το οποίο επηρεάζει την αναζήτηση στις σελίδες του Ονομαστικού Καταλόγου. Υπάρχουν πλήρεις οδηγίες σχετικά με τις ρυθμίσεις που χρειάζεται να γίνουν, τις οποίες μπορείτε να δείτε επιλέγοντας το link Βοήθεια που βρίσκεται επάνω δεξιά στην αρχική σελίδα του Ονομαστικού Καταλόγου. Όταν το επιλέξετε, εμφανίζεται μια σελίδα με γενικές οδηγίες. Στην τρίτη παράγραφο, γίνεται αναφορά στο Norton Internet Security όπου υπάρχει link το οποίο σας παραπέμπει στις σχετικές πληροφορίες. Η μόνη διαφορά, λόγω κάποιου προβλήματος που είχε προκύψει αυτό τον καιρό, είναι ότι εκτός από τη διεύθυνση www.whitepages.gr που αναφέρεται μέσα στο παράδειγμα, θα πρέπει να γράψετε και τη διεύθυνση whitepages.oteshop.gr Μια άλλη περίπτωση, είναι όταν έχετε απενεργοποιήσει τα cookies. Για να το ελέγξετε αυτό θα πρέπει από το μενού του Internet Explorer να επιλέξετε Tools (Εργαλεία) και κατόπιν Internet Options (Επιλογές Internet). Στο παραθυράκι που θα εμφανιστεί επιλέγετε την καρτέλα Privacy (Απόρρητο). Ο δείκτης πρέπει να είναι στην επιλογή Medium (Μεσαίο).καλή τύχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Stathis Φεβρουάριος 19, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 στην διεύθυνση του hotmail μην μπεις για 30 ή 60 μέρεσ για να σταματήσει να λειτουργείόσο για τον τηλεφωνικό κατάλογο απενεργοποίησε προσωρινα ο Norton Internet Security Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Stathis Φεβρουάριος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 και μιας και μηλάμε για τηλεφωναξέρει κανείς την διεύθυνση του τηλεφωνικού καταλόγου των κινητών;το ξέρω ότι υπάρχει αλλά δεν ξέρω την διεύθυνσησορρυ για το:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης1234 Φεβρουάριος 19, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Καλημέρα. Ευχαριστώ αυτούς που απάντησαν και μάλλον οτι ο jpavly έδωσε τη λύση. Δε δοκίμασα ακόμα 100% το link του, αλλά μάλλον αυτό θα είναι. Στη σελίδα του ΟΤΕ κατάφερα τελικά και εγώ να μπω και να κάνω αναζήτηση, αφου έκανα shut down πρώτα το Zone Alarm Pro που χρησιμοποιούσα δοκιμαστικά μέχρι σήμερα. Από αύριο λήγει. Χρησιμοποιείτε εσείς firewall και ποιό ? Ωραία φάση αυτό με τα κινητά. Υπάρχει κάτι τέτοιο ? Τέλος μια ερώτηση off topic. Οι admins με καλοσόρισαν εδώ και τους έστειλα ένα pm για το αν μπορώ και σε ποιό topic μπορώ να βάλω μια ερώτηση για modchip στο Xbox. Επειδή δεν έλαβα ακόμα απάντηση, μήπως ξέρει κανείς σε ποιά κατηγορία του forum μπορώ (αν) να βάλω ερώτηση ? Thanx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 19, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Γιάννης1234 [Σήμερα, στις 09:31] Χρησιμοποιείτε εσείς firewall και ποιό ? Sygate Personal Firewall Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poet Φεβρουάριος 20, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 File Norton Internet Security.!! An 8es na xrhsimopoihseis th selida toy OTE exontas to sygkekrimeno firewall enabled, prepei na pas sta option kai sthn kartela Web site na kaneis Add site grafontas whitepages.oteshop.gr kai 8a leitourgei apsoga h eyresh thlefwnwn ston katalogo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Stathis Φεβρουάριος 21, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Norton Internet Security 2005όσο για το φόρουμ μάλλον στην κατηγορία games Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης1234 Φεβρουάριος 21, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις τους, καλύφθηκα πλήρως (αν και ακόμα δεν διέγραψα το hotmail μου για να δω αν "πιάνει" το link που παρέθεσε κάποιος). Η ερώτηαη για το XBox θα μπει σε λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Stathis Φεβρουάριος 22, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 δεν κανει τίποτα ότι θες εδω είμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.