Jump to content

Επιλογή τροφοδοτικό

nikos73

Recommended Posts

Δεν με πειράζει εάν θα είναι Modular ι όχι ,ούτω που με ενδιαφέρει να κανό μια κάλι επιλογή. Το κουτί θα είναι 120CM Χ 55 CM οπότε θα έχω αρκετό χώρο. το μονό πρόβλημα θα είναι ι απόστασε του τροφ. με την Motherboard

A, εσυ εισαι που κανεις το γραφειο με το πλεξι?

Προεκτασεις μπορεις να βρεις σε αρκετα e-shops. Το μονο που ισως σε δυσκολεψει ειναι το 4/8-πινο της τροφοδοσιας. Τετοιο βρηκα μονο στο checkmate.gr.

Πήγα στο e-shop και στο plaisio και δεν είχαν,εάν ξέρης που μπορώ να βρω θα με βοηθούσε πόλη

nikos73 added 2 Minutes and 32 Seconds later...

Το τροφοδοτικό το δικάσω που μπορώ να το βρω .κάπου διάβασα πως είναι αθόρυβο

Ψαχνεις τροφοδοτικο σαν το δικο μου? Εγω το ειχα παρει απο το e-shop. Στο skroutz που κοιταξα υπαρχει αλλα το δινουν με 1 χρονο εγγυηση ενω αλλοι δεν γραφουν καθολου. Στειλε τους κανα e-mail και αν σου δινει καποιος 3 χρονια εγγυηση παρ'το.

Είσαι ευχαριστημένος όσο άφορα το θόρυβο? Να Πάρο 450 ι πρέπει 600w.ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω πολλά από pc

Ναι, το τροφοδοτικο ειναι πολυ καλο οσον αφορα τον θορυβο. Αυτη τη στιγμη το κατεβαστηρι μου ακουγεται οσο ακουγεται ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη στην χαμηλοτερη ρυθμιση.

Δεν νομιζω μεσα στο γραφειο να στησεις κανα high-end μηχανημα, ετσι? Τι καρτα γραφικων θα εχεις? Την 8800 μου παντως την σηκωνε.

Κοιταξε, το τροφοδοτικο εμενα δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα και ειναι πραγματικα αθορυβο. Αλλα νομιζω τα περισσοτερα τροφοδοτικα με 140αρη ανεμιστηρα ειναι πολυ ησυχα.

Αν θελεις στειλε κανα e-mail στο e-shop αν θα ξαναφερουν QFan, αλλιως καλυτερα να παρεις κατι πιο αξιοπιστο οπως το Toughpower που ελεγες στην αρχη. Επισης πολλα παιδια λενε οτι τα Enermax και τα Corsair ειναι αρκετα ησυχα.

Ρε παιδια ειχα ξαναρωτησει στο παρελθον αλλα δεν ειχα παρει απαντηση.Ο Hipro5 τι σχεση εχει με τα Hipro τροφοδοτικα?

Αυτος τα φτιαχνει... ή τολαχιστον αυτος εφτιαξε το πρωτο και τα αλλα ειναι παραγωγη. Τσεκαρε

ΠΡΟΣΕΧΕ: Τα δικα του ειναι τα hipro-tech. Τα hiper ειναι αλλα...

Μάλον το Enermax θα πάρο λόγο χρημάτων αν και το Toughpower μου αρέσει πιο πόλη και σαν εμφάνιση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.