Jump to content

Στήσιμο pc (γραφείο)

nikos73

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για τι κάλι δουλιά που κάνετε

Θα ήθελα τι βοήθεια σας όσο άφορα το στήσιμο του pc μου μέσα σε ένα κουτί διαστάσεων 100cm X 50cm στο όπιο θα βάλω και 4 πόδια και θα το έχω ος γραφείο

Ι κατασκευή θα είναι όλο από Plexiglas

Το ερώτημα είναι το έξης

Ι ανεμιστήρες που και πόση πρέπει να είναι για να έχω κάλι θερμοκρασία στο pc

Έχω φτιάξει ένα σχέδιο το πως περίπου σκέπτομαι να τοποθετήσω τα υλικά και θα ήθελα τι γνώμη σας και προτάσσεις το πως θα μπόρεση να λειτουργήσει καλύτερα όλο το σύστημα.

Ευχάριστο έκτον πρότερων

nikos73 added 1 Minutes and 46 Seconds later...

Πως μπορώ να ανεβάσω 2 φωτογραφίες

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Στον επεξεργαστη κειμενου διπλα απο τα smilies εχει συνημμενα αρχεια.Μπορεις απο κει.Αν μπορεις ανεβασε γατι δεν εχω καταλαβει πως ακριβως θα ειναι.Απ αυτο που εχω καταλαβει παντως θα σου ελεγα να βαλεις 2 φαν απ την μια μερια να βαζουν κ αλλους 2 απ την αλλη να βγαζουν.12αρηδες με ροη γυρω στα 65cfm θα ειναι καλα πιστευω.Δεν εννοω πανω κατω...Εννοω δεξια αριστερα.Το plexiglass θα δουλευει παρα πολυ ως θερμοκηπιο.Ο στοχος σου ειναι να εχεις πολυ καλη ροη αερα εκει μεσα για να εχεις θερμοκρασια δωματιου κ μεσα στο κουτι.

Στο πλάι το σκεφτόμουν άλα το κενό που αφήνει το τροφοδοτικό με το DVD είναι πόλη μικρό

post-12238-1442175426,6974_thumb.jpg

Στη φωτο πατας στο συνδετηρακι κ σου βγαζει το παραθυρο που μου εχει κ μενα πανω αριστερα.Πατας αναζητηση κ την βρισκεις απ τον υπολογιστη σου κ πατας ανεβασμα.

post-11273-1442175426,7793_thumb.jpg

Όπως φαίνεται στο σκίτσο σκέφτομαι να βάλω 2 μπροστά κε 2 πίσω,δεν ξερό βέβαια εάν θα κανί δουλιά

Αυτές είναι μερικές Φώτο στο πως περίπου θα είναι ,βέβαια λείπουν από την Φώτο το επάνω μέρος κουτιού του και ένα πλαϊνό

post-12238-1442175426,886_thumb.jpg

post-12238-1442175426,956_thumb.jpg

post-12238-1442175427,0293_thumb.jpg

Καταρχας παρα πολυ ωραια ιδεα!!!!

Θα σου προτεινα την διαταξη που σου δειχνω.Ουσιαστικα ειναι χωρισμενο σε 2 κομματια.Το αριστερο (τροφοδοτικο αντιγραφικα) κ στο δεξι (ολα τα υπολοιπα).Στους ανεμιστηρες εχω σχεδιασει κ την ροη που θα πρεπει να εχει ο αερας.Στο απο κατω σχημα δειχνω τον σκληρο δισκο κ το κατω μερος του γραφειου.Η πλακετα του σκληρου κοιταει προς τα κατω κ θα πρεπει να εχει αποσταση τουλαχιστον 2 εκατοστα.Οχι παραπανω απο 3 ομως.Δεν χρειαζεται.Πως το κανεις αυτο?Με brackets σχηματος Γ.Ειναι πολυ ευκολο.Εβαλα κ εναν ανεμιστηρα αριστερα για να φυσαει προς τα ΕΞΩ γιατι αν εχεις μονο αυτους τους 4 ετσι οπως τους δειχνω στην δεξια πλευρα θα τραβανε κ ολη την θερμοτητα που θα υπαρχει στην αριστερη μερια.Γι αυτο βαλε κ εναν να βγαζει αερα απο τα αριστερα κ εισαι οκ.Επισης την μητρικη την εβαλα με αυτον τον προσανατολισμο για να βολευει κ στα καλωδια...:033: :033:

post-11273-1442175427,1041_thumb.jpg

Και έτσι οπός λες μου αρέσει,τα φαν τι πρέπει να είναι 120mm΄?

Από κάτω να βάλω ένα 140 να βγάζει

Ναι 12αρια πιστευω ειναι αρκετα.Δε νομιζω οτι θα χρειαζεται ενας απο κατω να βγαζει.Μετα μπαινουν κ θεματα θορυβου...

Σωστος για το fan controller.Επισης σκεψου κ πως θα εκμεταλευθεις καλυτερα τον ανεμιστηρα του τροφοδοτικου.Βασικα απ την φωτο που δειχνεις δεν βλεπω που εχει ανεμιστηρα (αν εχει).

Όσο άφορα το τροφοδοτικό που έχω είναι ένα PREMIER DR-8460BTX 450W,μήπως πρέπει να το αλλάξω μιας και θα υπάρχουν 4 φαν και ίσος κάποιες λάμπες για φωτισμό

Αυτά έχω ,μου τα έδωσε ένας φίλος μου

Motherboard-Afox AG31-M1

Επεξεργαστή---Intel Core 2 Duo 8600 (s775, 3.33 GHz)

Seagate 320Gbytes

Teanscend 2X2G DDR2

Τροφοδοτικο---PREMIER DR-8460BTX 450W

Η χρήση του θα είναι για ιντερνέτ και μερικά παιχνίδια

Κάρτα γραφικόν δεν έχω ,τι μου προτείνετε με 60-70 euro

nikos73 added 6 Minutes and 10 Seconds later...

Μια αλί ερώτηση είναι εάν επαρχούν επέκτασης για τα καλώδια του τροφοδοτικού μιας και η απόσταση με την Motherboard είναι περίπου 79-80 cm

Οι αποστάσεις μεταξύ των components ίσως να είναι πρόβλημα. VGA για 450άρι τροφοδοτικό... HD4650 μάλλον... πάλι δεν είμαι σίγουρος αν θα τα σηκώσει όλα, καλύτερα να δεις για κάποιο 650άρι να σου μείνει κι όλας.

Συμφωνω απολυτα με τον γατο.Ρε Νικο γνωρισε κ σε μας τον φιλο σου....που σου δινει τον Ε8600...χαχαχαχαχα.Να χα κ γω τετοιους φιλους!!!!:046: :046: :046:

Δηλαδή αυτό το 8600 είναι κάλο ,γιατί δεν γνωρίζω κε πολλά για τα pc

Τροφοδοτικό πιο προτείνεται, αυτά είναι κάλα γιατί δεν Θέλω να δώσω πανό από 60-70 euro. Είδη έχω δόση 250 για το plexi και τα πόδια

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700119

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700415

Κ βεβαια ειναι καλος ο 8600! Για να καταλαβεις, οσοι "παιζουν" με κλοκια κλπ (απ' οσο ξερω) αυτον χρησιμοποιουν. Γενικα η σειρα 8 εχει βγαλει πολυ καλα μοντελα.

Το τροφοδοτικο το thermaltake που λες ειναι καλο, αν και εγω θα προτεινα κ αυτο.

Αν εδινες κ 20 ευρω παραπανω παντως θα αξιζε να παρεις το 550 W της Corsair. Αυτα απο 'μενα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.