Jump to content

Προβλημα με ρευμα (μαλλον)

entropia

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας. Εχω το εξης προβλημα:

οταν ανοιγω το PC, κολλαει στο BIOS, στην πρωτη οθονη που εμφανιζεται (εχω XP home). Μετα απο πειραματα και αλχημειες βρηκα προσωρινη λυση, βγαζω και ξαναβαζω την πριζα του τροφοδοτικου απο το πολυμπριζο, και ολα ενταξει! Αυτο το κανει καθε φορα που τον ανοιγω. Δεν εχω UPS.

Ισως συνεχιζα την εμπειρικη αυτη λυση, αλλα υπαρχει και αλλο προβλημα που με ποναει πολυ περισσοτερο:

Ακουγεται συνεχης δυνατος βομβος απο τα ηχεια... Εχω PCI καρτα ηχου, δοκιμασα-αγορασα και αλλη καινουργια αλλα δεν υπηρξε αποτελεσμα...

Επισης πρεπει να αναφερω οτι το παθαινε και παλιοτερα, αλλα αρκουσε να κλεισω και να ανοιξω ξανα τα ηχεια, και ο βομβος εμφανιζοταν μερικες φορες οταν ανοιγα καποια ηλεκτρικη συσκευη, συγκεκριμενα με τον απορροφητηρα :120: (ειναι στο ιδιο δωματιο..). Αν καποιος ξερει... :022:

Τεχνικα χαρακτηριστικα?Εχεις κανει overclocking?

Δεν εχω κανει overclocking, ο η/υ ειναι σχετικα παλιος, pentium 4 650 @ 3.4Ghz, Nvidia GeForce 6600LE, 1 DDR twinmos 1ghz, MSI 915PL motherboard.

Aπο το bios απενεργοποιησε το logo της μητρικης να δεις που κολλαει.

Δεν χρειαστικε, γιατι η οθονη παγωνει, δεν σβηνει. Οριστε ενα screenshot:

0001.jpg

για δοκιμασε να βγαλεις την μπαταρια απο τη μητρικη για λιγακι και να την ξαναβαλεις! (χωρις να ναι στην πριζα το τροφοδοτικο)

Παιδια, πραγματι, δεν κολλαει πια στην εκκινηση (τουλαχιστον στις 2 φορες που το δοκιμασα).:) Αλλα δεν λειτουργουν τα USB.. Απο το ΒΙΟS θα τα ενεργοποιησω?

Ο βομβος στα ηχεια δυστυχως παραμενει...

Ακομα θελω να αναφερω οτι ο βομβος ακουγεται ακομα και οταν ανοιξω τα ηχεια ενω ο η/υ ειναι κλειστος.

Κανουν καλη επαφη?Εννοεις ενα θορυβο που κανουν καμια φορα οταν ακουμπησουμε το δαχτυλο μας στο καρφι?

Κανουν καλη επαφη?Εννοεις ενα θορυβο που κανουν καμια φορα οταν ακουμπησουμε το δαχτυλο μας στο καρφι?

Ναι, καπως ετσι ακουγεται, τα ηχεια ειναι 2.1, απο τα μικρα ακουγεται ηχος και βομβος, απο το woofer μονο βομβος. Εχω ελεγξει τα καλωδια, πηγα και τα ηχεια και τα καλωδια σε μαγαζι και δεν ακουγοταν καθολου βομβος, το κανει και με τις 2 καρτες ηχου που εχω, η μια ειναι ολοκαινουργια...

Αλλα δεν λειτουργουν τα USB.. Απο το ΒΙΟS θα τα ενεργοποιησω?

Eννοεις τα USB επανω στην μητρικη?Σε defaults θα επρεπε να λειτουργουν.

Δοκιμασε να κανεις update τους drivers.

Για τον θορυβο στα ηχεια δεν ξερω να σου πω τι ειναι.

stealth

Eννοεις τα USB επανω στην μητρικη?Σε defaults θα επρεπε να λειτουργουν.

Δοκιμασε να κανεις update τους drivers.

Εγω εβγαλα και ξαναεβαλα την μπαταρια, ετσι ανακτω τις default επιλογες, ή επρεπε απο το bios να επαναφερω default? (σορρυ αν ειναι ηλιθια η ερωτηση :105: )

Εγω εβγαλα και ξαναεβαλα την μπαταρια, ετσι ανακτω τις default επιλογες, ή επρεπε απο το bios να επαναφερω default? (σορρυ αν ειναι ηλιθια η ερωτηση :105: )

Oπως και να το κανεις το ιδιο ειναι,δεν μoυ ειπες ομως,για τα USB επανω στην μητρικη λες?

stealth

δεν μoυ ειπες ομως για τα USB επανω στην μητρικη λες?

stealth

ολα, και αυτα που ειναι μπροστα στο tower.

Tο manual της μητρικης σου ειναι τελειως αχρηστο,τιποτα δεν λεει.

Πες μου λιγο αν βαλεις τα ηχεια στην onboard καρτα ηχου εχεις τον ιδιο θορυβο?

Kανεις clear CMOS και σταματανε να δουλευουν τα USB.Τα βλεπει στον device manager?

Αυτο που σκεφτομαι ειναι μηπως η εγκατασταση του λειτουργικου τα εχει παιξει.

stealth

Tο manual της μητρικης σου ειναι τελειως αχρηστο,τιποτα δεν λεει.

Πες μου λιγο αν βαλεις τα ηχεια στην onboard καρτα ηχου εχεις τον ιδιο θορυβο?

Κατ'αρχας stealth σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και τον χρονο σου!

Δυστηχως εχω καλωδια με καρφι που πανε στην καρτα ηχου, δεν εχω καταλληλο ανταπτορα για να τα συνδεσω στην μητρικη....

Παντως εβαλα ακουστικα στην καρτα ηχου και επαιζαν μια χαρα.

Kανεις clear CMOS και σταματανε να δουλευουν τα USB.Τα βλεπει στον device manager?

Οκ με τα usb, με τις default ρυθμισεις εγινε enabled το usb 2.0, ενω θυμαμαι οτι ηταν disabled, αυτο εκανα, δεν ξερω βεβαια μηπως εφτιαξε μονο απο την επανεκκινηση.

Οκ με τα usb, με τις default ρυθμισεις εγινε enabled το usb 2.0, ενω θυμαμαι οτι ηταν disabled, αυτο εκανα, δεν ξερω βεβαια μηπως εφτιαξε μονο απο την επανεκκινηση.

Οπoτε εισαι ενταξει με τα USB και τα κολληματα...εμεινε μονο ο θορυβος απο την καρτα ηχου.

Σε αλλο PCI εχεις δοκιμασει την καρτα αν κανει το ιδιο?

Επισης με μια μπαλατεζα δωσε ρευμα στο PC απο αλλη πριζα που να παιρνει ρευμα απο αλλη φαση.

stealth

Σε αλλο PCI εχεις δοκιμασει την καρτα αν κανει το ιδιο?

Θα δοκιμασω. Γιατι ομως να λειτουργουν τα ακουστικα?

Επισης με μια μπαλατεζα δωσε ρευμα στο PC απο αλλη πριζα που να παιρνει ρευμα απο αλλη φαση.

Το εχω δοκιμασει, αλλα τιποτα...

Γιατι ομως να λειτουργουν τα ακουστικα?

Mια φωτο με τις εισοδους/εξοδους τις καρτας ηχου και το βυσμα των ηχειων μπορεις να μας δωσεις?

Απο που δινεις στα ηχεια,κατευθειαν απο την καρτα ηχου η απο τo front panel?

stealth

Mια φωτο με τις εισοδους/εξοδους τις καρτας ηχου και το βυσμα των ηχειων μπορεις να μας δωσεις?

Απο που δινεις στα ηχεια,κατευθειαν απο την καρτα ηχου η απο τo front panel?

stealth

http://www.esi-audio.com/images/products/julia_sub1_large.jpg

Τα συνδεω με καρφι ξεχωριστα για left & right, δεν υπαρχει front panel.

http://www.esi-audio.com/products/julia/

επειδη ειχα παθει και εγω το ιδιο δοκιμασε να κλησεις το μικροφωνο απο τις επιλογες τις καρτας ηχου.μαλλον το εχεις ανοιχτο και επειδη δν ειναι συνδεμενο τπτ επανω βγαζει αυτον τον βομβο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.