ankougen Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2009 Παιδιά καλησπέρα, νομίζω ότι η εικόνα περιγράφει ακριβώς το πρόβλημά μου. Έχω ένα δίσκο 150GB για τα windows vista 64 και μόλις του έβαλα άλλους 2 WD640GB caviar black για να τους κάνω raid0. Είτε τους βάζω raid είτε όχι στα vista δεν τους βλέπει σαν δίσκους συστήματος στον "υπολογιστή μου", ούτε στο smart backup (το utility της Gigabyte). Αλλά στο device manager όπως βλέπετε και εσείς τους βλέπει, όπως και στο driver software instalation. Τους drivers τους έχω κάνει και update, αλλά τα ίδια...Any ideas???
maddoctor Μάρτιος 5, 2009 #2 Μάρτιος 5, 2009 Στο Administrative tools -> Computer management -> Disc Management τους βλέπεις? Κάτι μου λέει ότι δεν έχουν γράμμα ορισμένο, και για αυτό δεν τους βλέπεις.
Wizard! Μάρτιος 5, 2009 #3 Μάρτιος 5, 2009 Θέλεις να τους κάνεις raid μέσω software ή hardware? Προτείνω το 2ο...
ankougen Μάρτιος 5, 2009 Author #5 Μάρτιος 5, 2009 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.ακολούθησα αυτό που μου είπε ο maddoctor και τελικά ήθελαν γράμμα!!Τους πατάω και ένα format τώρα...έτσι για να έχουμε φίλε gregorypeg1000.μόλις τελειώσει το format λογικά θα τους δω...(ακόμα κάνει και δεν τους έχει δει αλλά είμαι αισιόδοξος). Όσο για σένα φίλε wizard τους είχα κάνει από το bios raid0 και στη συνέχεια το έβγαλα ψάχνοντας να δω τι συμβαίνει με τα vista. τώρα θα τους κάνω μάλλον από το πρόγραμμα της gigabyte γιατί με τα vista μπορεί να ξαναχαθούν οι χαζοί...Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι ότι ήθελαν διαφορετική διαδικασία τα σVista...ενώ με τα XP, συνέδεες τους δίσκους άνοιγες το pc και έτοιμο. Έφαγα 3 μέρες ψάχνοντας μέχρι να αποφασίσω να σας ζαλίσω.Και πάλι ευχαριστώ πολύ!!!
stealth1442169213 Μάρτιος 5, 2009 #6 Μάρτιος 5, 2009 Χωρις format ουτε τα ΧΡ θα τους εβλεπαν,μολις εκανες format θα επαιρναν γραμμα απο μονοι τους.stealth
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.