Jump to content

Θερμοκρασίες 8500

dimitris_del1442169177

Recommended Posts

Εχω τον 8500 με MUGEN σε full load 44-45(orthos) βαθμούς.νορμαλ ειναι στους 35 στον ένα πυρινα και 32-33 στον άλλο.κουτί το antec 900.ειμαι καλα??

Ρωταω γιατι μου κανε νερα στο κουμπωμα η ψυκτρα και χρειάστηκε να το σετάρω 2 φορές το μηχάνήμα.Θα θέλα να ακούσω και άλλες θερμοκρασίες και συνδιασμούς ψυκτρών.:001:

35 σε idle νομιζω πως ειναι πολυ,οχι παρα πολυ αλλα λιγο παραπανω απο το κανονικο,νομιζω παντα.

p_under added 9 Minutes and 9 Seconds later...

σε τι θερμοκρασια δωματιου εχεις αυτα τα αποτελεσματα?γιατι αν εχει καλοριφερ στο φουλ λογικο ειναι.

Δοκιμασε k αυτο.Το everest δυστυχως ειναι προγραμμα που κανει οτι θελει.Σε μενα τα δειχνει ολα τελεια αλλα καποιοι αλλοι εχουν προβληματα.Μην το εμπιστευεσαι αν δεν ελεγξεις πρωτα αν οι τιμες που σου δινει ειναι ιδιες με αλλων προγραμματων οπως αυτα που ειπε ο punder κ εγω.Εν πασει περιπτωσει απο θερμοκρασιες καλα σε βλεπω αν ειναι πραγματικες...Ισως να ειναι λιγο τσιμπιμηνες σε νορμαλ αλλα δεν νομιζω.

οχι φίλε μου νορμαλ είναι.βασικα το προγραμματάκι της asus δείχνει 26 αλλα το everest στους πυρίνες δείχνει 33-35...

Άλλο η θερμοκρασία στο καπάκι και άλλο στον πυρήνα, μια χαρά είσαι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.