manolis1442169134 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2009 Εχω την m3a78-t και ειπα σημερα να δω το express gate αλλα δεν εμπαινε. Βρήκα λοιπον την τελευταία εκδοση, την κατέβασα και διάβασα στο manual το παρακάτω: Eγω εχω raid0 με τους 2χ320 αλλα αυτή η μητρικη εχει επιλογη ή για ολα τα sata καναλια σε raid ή κανενα. Πως λοιπον θα γινει να παιξει το ExpressGate? Υ.Γ: Αυτο δεν επρεπε να ειναι φλασαρισμενο στην μητρικη εξ αρχής ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas1442169085 Μάρτιος 4, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2009 Υπάρχουνε δύο ExpressGate:1) Το ExpressGate που στην ουσία το περνάς στον σκληρό σου δίσκο και τρέχει από εκεί2) Τo ExpressGate SSD το οποίο τρέχει από το SSD που είναι ενσωματωμένο πάνω στην μητρική ( συνήθως το ExpressGate SSD υπάρχει μόνο στα μεγάλα και πανάκριβα Intel mobo της Asus ).Αν εσένα έχει το 1ο, πρέπει να έχεις τον onboard controller ρυθμισμένο σε legacy IDE mode, αλλιώς ( αν δεν κάνει λάθος η ίδια η Asus ) δεν μπορεί να δουλέψει.Μπορείς να δοκιμάσεις να το περάσεις σε έναν non-RAID δίσκο σου, αλλά μάλλον δεν θα δουλέψει δίχως να γυρίσεις τον controller σε IDE Mode ( κάτι που θα καταργήσει το RAID σου όπως καταλαβαίνεις ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Μάρτιος 4, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2009 Aχα, αρα το ξεχναμε. Λειτουργικο σε single disk δεν εχω. Eυχαριστώ mate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.