Lovermanah Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2009 Καταρχας καλησπερα σε ολους...λοιπον πηρα ενα ασυρματο usb της Belkin εγινε εγκατασταση λογισμικου κανονικα κ τωρα εχω το εξης προβλημα(δεν ξερω εαν σχετιζεται με το usb). Το windows media player κατα καποια διαστηματα τραβαει κατι κολληματα για λιγο και μετα συνεχιζει κανονικα...καποια προταση? (οχι αλλαγη προγραμματος αναπαραγωγης :033: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimisd1442169115 Μάρτιος 4, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2009 Εννοείς σε streaming το κάνει αυτό; Εμένα και με καλώδιο μου κάνει τα ίδια. Δεν είναι απαραίτητο να φταίει το usb, αν το bandwidth του σταθμού δε σηκώνει πετάει στιγμιαία μερικούς έξω και φτου κι απ'την αρχή. Εγώ που ακούω erasport μου το κάνει κάθε τρείς και λίγο. Παρόμοια κόλπα σου κάνει και σε σερφάρισμα, π.χ. αργεί να φορτώσει σελίδες, γενικά το download σου είναι αργό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paokaras45 Μάρτιος 4, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2009 Έαν εχεις ΧΡ και γραμμή πάνω απο 2 Μβιτ, υπάρχει ένα γνωστο προβλημα με τη ασυρματη δικτυωση.Kατεβασε το tcp optimizer και ρυθμισε το στο κατω μερος για optimal settings αφού επιλέξεις στο περίπου την ταχύτητα της σύνδεσής σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovermanah Μάρτιος 4, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2009 οχι το προβλημα δεν ειναι στα online ειναι στο κανονικο οταν ακουω μουσικη με αρχεια mp3. Επισης το κανει ολο το συστημα και οταν παιζω παιχνιδια και διαφορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.