Jump to content

Windows Media Player

Lovermanah

Recommended Posts

Καταρχας καλησπερα σε ολους...λοιπον πηρα ενα ασυρματο usb της Belkin εγινε εγκατασταση λογισμικου κανονικα κ τωρα εχω το εξης προβλημα(δεν ξερω εαν σχετιζεται με το usb). Το windows media player κατα καποια διαστηματα τραβαει κατι κολληματα για λιγο και μετα συνεχιζει κανονικα...καποια προταση? (οχι αλλαγη προγραμματος αναπαραγωγης :033: )

Εννοείς σε streaming το κάνει αυτό; Εμένα και με καλώδιο μου κάνει τα ίδια. Δεν είναι απαραίτητο να φταίει το usb, αν το bandwidth του σταθμού δε σηκώνει πετάει στιγμιαία μερικούς έξω και φτου κι απ'την αρχή. Εγώ που ακούω erasport μου το κάνει κάθε τρείς και λίγο. Παρόμοια κόλπα σου κάνει και σε σερφάρισμα, π.χ. αργεί να φορτώσει σελίδες, γενικά το download σου είναι αργό;

Έαν εχεις ΧΡ και γραμμή πάνω απο 2 Μβιτ, υπάρχει ένα γνωστο προβλημα με τη ασυρματη δικτυωση.

Kατεβασε το tcp optimizer και ρυθμισε το στο κατω μερος για optimal settings αφού επιλέξεις στο περίπου την ταχύτητα της σύνδεσής σου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.