Jump to content



Cosmos S - υπερβολή αν δεν βάλω υδρόψυξη?


istrios1442169073

Recommended Posts

Σκέφτομαι ν αλλάξω το κουτί μου (Thermaltake Xaser) με το Cosmos S αλλά λέω μέσα μου μήπως υπερβάλλω μια και δεν πρόκειται να βάλω υδρόψυξη. Διαβάζω τα καλύτερα για το συγκεκριμένο και με τρώει εδώ και μερικές ημέρες να το αγοράσω. Αυτό που φοβάμαι είναι ότι μπροστά είναι σαν δίχτυ και θα περνάει αρκετή σκόνη στο εσωτερικό. Είμαστε και καπνιστές ....θα γίνει κίτρινο μέσα σε μερικούς μήνες:)

Xaser 2000A

xaser_01.jpg

Cosmos S

Coolermaster%20Cosmos%20S%20KN1.JPG

Ποια η γνώμη σας ?

Link to comment
Share on other sites

Εμένα μου φαίνεται υπερβολικό αυτό το κουτί.Ειδικά με τις σιδεριές πάνω κάτω και με την τιμή που έχει.

Αλλά μη νομίζεις ότι και όσοι το έχουν, έχουν στάνταρ υδρόψυξη..

Link to comment
Share on other sites

Έχω και το COSMOS και το Thermaltake Vdamier5000 (Το επόμενο μοντέλο του XASIER).

Το Cosmos ειναι σαφώς πιό ευρύχωρο, αλλά εκτός απο αυτό δέν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος αναβάθμισης άν έχεις ένα απλό συστηματάκι.

ΑΝ θές κόιτα και αυτό το COOLERMASTER RC-1000 COSMOS SILVER

Εγώ αυτό έχω αλλά με ανοικτό πλαινό να βλέπεις. Έχει το καλό με τα αντικραδασμικά και ψυκτικά συρταράκια, που δέν έχει το COSMOS S κατα τα άλλα το εσωτερικο΄είναι το ίδιο.PER.806656.jpg

Link to comment
Share on other sites

εγω εχω το cosmos το απλο..δεν ειναι ανοιχτο δεξια η αριστερα..με ηχομονωτικο υλικο και φιλτρακια οπου κι αν υπαρχει ανεμιστηρακι! οι θερμοκρασιες μου ειναι απο τις καλυτερες... δεν ξερω εγω θεωρω πως τα λεφτα που εδωσα γι αυτο το κουτι αξιζαν...

Link to comment
Share on other sites

Για κακή μου τύχη το είχανε τα Multirama στη Ρόδο κι έτσι είχα την ευκαιρία να το δω από κοντά, πράγμα σπάνιο για εμάς εδώ αφού τα περισσότερα τα παραγγέλουμε από φυλλάδια. Το ερωτεύτηκα αμέσως...μου έκανε τρομερή εντύπωση το κουτί...και δεύτερη ατυχία...είχα την πιστωτική μαζί μου:001: ...οπότε όπως καταλαβαίνετε το έχω είδη πάνω στο γραφείο μου...του έβαλα και άλλα 3 ανεμιστηράκια των 120mm για να κελαηδάει πιο δυνατά:033: .Με τη διαφορά ΦΠΑ που έχουμε στις παραμεθώριες περιοχές μου βγήκε τελική τιμή 186 ευρώ. Επι την ευκαιρία να ρωτήσω ακόμα κάτι. Έχει μια υποδοχή ανεμιστήρα στο κάτω μέρος (στο πάτωμα που λέμε) και κότσαρα κι εκεί έναν. Να εξάγει ή να εισάγει αέρα?

Link to comment
Share on other sites

Αυτό το S γιατί το λέτε όλοι ότι είναι καλο για υδρόψυξη?

Έχει τόσο πολύ χώρο?

Ένα πολύ καλο πύργο για νερό είναι αυτός εδω του Linou που έχει αρκετό χώρο για τριπλό ψυγείο και αντλία στο κάτω μέρος.

Κάτι τέτοιο ψάχνω και εγώ αλλα τα screenshot δεν βοηθάνε πολύ για να καταλάβω.

Link to comment
Share on other sites

Με γειες.

Εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ.:)

Mε γειές με γείες!

Ευχαριστώ παιδιά..:001:

Αυτό το S γιατί το λέτε όλοι ότι είναι καλο για υδρόψυξη?

Έχει τόσο πολύ χώρο?

Το κουτί είναι τεράστιο...τουλάχιστον στα δικά μου μάτια ειδικά σε ύψος και μήκος...και χωρίς να έχω την εμπειρία τι χώρο μπορεί να πιάσει ένα σύστημα υδρόψυξης με τα λίγα που γνωρίζω μπορώ να πω, ότι ισχύει αυτό που λένε, ότι δηλαδή μπορεί να τοποθετηθούν και 3 ψυγεία...

Link to comment
Share on other sites

Είναι πολύ άνετο κουτί. Μεγειά κ να το χαρείς. Υδρόψυξη χωράει άνετα.

Πάντως μην σκας αν έκανες καλά ή όχι. Κάποτε ήμουν στο ίδιο δίλλημα με το PC70 της LianLi. 300+ ευρώ είχα σκάσει τότε. Το έχω ακόμα κ είναι απίστευτο κουτί. Δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή. Στο κάτω κάτω μόνο το ότι το γουστάρεις να το βλέπεις σε φτιάχνει ακόμα κ celeron να έχεις μέσα.

Γνώμη μου καλά έκανες.

Link to comment
Share on other sites

σαν κατοχος του κουτιου πιστευω οτι ειναι καλη η τιμη για αυτα που προσφερει το μονο παραπονο η σκονη αλλα μολις ερθει το plexy θα ναι μια χαρα.και εγω παντως το ειδα το ερωτευτηκα δεν ηταν να παρω κουτι αλλα...............

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.