Jump to content

φτηνη 17" tft?

corsa

Recommended Posts

εχετε να προτεινετε καμια tft 17" με μεχρι 300 ευρω (μαζι με φπα)?

Θα χρησιμοποιείται για να γραφουν το word και να σερφαρουνε σε ενα γραφειο αλλα ισως να παιξουνε και κανα παιχνιδι.

Καμια προταση?

Αν τα 300 ειναι το μαξ που μπορεις να διαθεσεις παρε την 17 LG. Αν ομως σε περνει για λιγο παραπανω θα προτεινα την 19 της ιδιας εταιρειας...γυρω στα 350 απο e-shop. Για μενα αξιζουν big time αυτα τα 50 ευρω παραπανω. Αλλο 17 και αλλο 19. Κερδιζεις πολλα ;)

Αρχική απάντηση από PGM

Αν τα 300 ειναι το μαξ που μπορεις να διαθεσεις παρε την 17 LG. Αν ομως σε περνει για λιγο παραπανω θα προτεινα την 19 της ιδιας εταιρειας...γυρω στα 350 απο e-shop. Για μενα αξιζουν big time αυτα τα 50 ευρω παραπανω. Αλλο 17 και αλλο 19. Κερδιζεις πολλα ;)

δεν κάνει 350 αλλά ~385 οπότε η διαφορά δεν είναι 50 αλλά ~90-120 (για 17LG ή ACER)

φυσικά ακόμα και η διαφορά των 90 για εμένα αξίζει για μετάβαση από τις 17'' στις 19''

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 11:16]

δεν κάνει 350 αλλά ~385 οπότε η διαφορά δεν είναι 50 αλλά ~90-120 (για 17LG ή ACER)

φυσικά ακόμα και η διαφορά των 90 για εμένα αξίζει για μετάβαση από τις 17'' στις 19''

Εχεις δικιο....ειναι απιστευτο ομως πως αλλαζουν οι τιμες....Στης 12/02/05 την αγορασα απο το e-shop με 359 τελικη....

Oι τιμές στο e-shop έχουν καταντήσει χρηματιστήριο. Αλλάζουν κάθε μέρα και δεν μπορώ να σκεφτώ μία καλή δικαιολογία γι' αυτό.

Είναι γεγονός πάντως ότι οι τιμές κυρίως ανεβαίνουν. Ακόμη και αν πέσουν την επόμενη ανεβαίνουν πάλι. Φαίνεται πως κάποιοι μας δουλεύουν. :mad:

Εγώ μόλις αγόρασα την Philips 170B5CG 17" και είμαι ικανοποιημένος. Έχει είσοδο DVI, ενσωματωμένα ηχεία, χρόνο απόκρισης 16 ms και προδιαγραφές TCO 03. Επίσης παρέχεται εγγύηση 0 καμένων εικονοστοιχείων. Στη συγκριτική δοκιμή του RAM Ιανουαρίου παρουσιάζει υψηλή βαθμολογία. Η τιμή της με ΦΠΑ είναι 300 στο Digistore .

philips170b5cg1io.jpg

Αρχική απάντηση από xux99 [Σήμερα, στις 21:49]

Εγώ μόλις αγόρασα την Philips 170B5CG 17" και είμαι ικανοποιημένος. Έχει είσοδο DVI, ενσωματωμένα ηχεία, χρόνο απόκρισης 16 ms και προδιαγραφές TCO 03. Επίσης παρέχεται εγγύηση 0 καμένων εικονοστοιχείων. Στη συγκριτική δοκιμή του RAM Ιανουαρίου παρουσιάζει υψηλή βαθμολογία. Η τιμή της με ΦΠΑ είναι 300 στο Digistore .

1012005-radA6714.JPG

Από όσα ξέρω,η Philips δε δίνει εγγύηση για 0 pixel.

Σήμερα είδα στο makro :blink: μια XEROX με 16ms και DVI με 300 ευρώ.

Το "θέμα" είναι οτι εκτός από ωραίο design έχει και την γυαλιστερή επικάλυψη της (ακριβής) sony που δείχνει πολύ ζωντανά χρώματα.

Βέβαια δεν τη είδα να παίζει....:rolleyes:

Το λινκ : http://www.xerox-displays.info/7series.html

Αρχική απάντηση από power

έχει και την γυαλιστερή επικάλυψη της (ακριβής) sony που δείχνει πολύ ζωντανά χρώματα.

η οποία υπό κάποιες (δυστυχώς μάλλον πολλές...) συνθήκες φωτισμού είναι καταστροφική.....(αντανακλάσεις κλπ)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.