panoc Δεκέμβριος 1, 2009 #141 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2009 μολις το περασα. πριν μετα θα περιμενω μπας και βγαλουν νεα εκδοση του toolbox να το τρεξω μια φορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Δεκέμβριος 2, 2009 #142 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Πως περναμε καινουργιο firmware και απο που θα το κατεβασω?stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Δεκέμβριος 2, 2009 Author #143 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Από την Intel. Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα ΄-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Δεκέμβριος 2, 2009 #144 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Aυτο ειναι?Και πως το περναω? stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Δεκέμβριος 2, 2009 Author #145 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2009 Το καις σε CD και ακολουθείς τις οδηγίες. Μην ξεχάσεις να ΣΒΗΣΕΙΣ τον υπολογιστή πριν ξεκινήσεις με το CD μέσα (όχι απλή επανεκκίνηση). Link to comment Share on other sites More sharing options...
zillakarpen Δεκέμβριος 11, 2009 #146 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Καλησπέρα και απο μενα.Απο χτες ανήκω και γω στην οικογένεια των SSD me ton INTEL x-25 80g G2.Τον έχω βάλει στο σύστημα της υπογραφής (Laptop) και όντως έχω δει αυτή τη διαφορά στις επιδόσεις ,όχι όμως και στα τεστ που παραθέτετε πάντα συγκρητικά με μένα. Το Chipset είναι i945PM,ICH7. Πάντως εως τώρα ότι έχω δοκιμάσει δεν έχω καταφέρει να ανεβάσω περισσότερο τις επιδόσεις του.(Αλλαγή σε άλλη θέση drive,στήσιμο του λειτουργικού σε 1RAID 0 με έναν δίσκο).Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα ή αν πέρνει καμιά γιατρειά θα ήθελα να δοκιμάσω. By zillakarpen Γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο ώστε να δω αν τελικά υποστηρίζει SATA 1 ή SATA 2 γιατί μετά απο συμβουλή του Tristeno αλλά και απο λίγο διάβασμα που έριξα σε διάφορες συζητήσεις παίζει πολύ να ανήκω στους άτυχους όπου η μέγιστη μεταφορά δεδομένων είναι 1,5Gbs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zillakarpen Δεκέμβριος 18, 2009 #147 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 Τα αποτελέσματα και απο το Χ500 ,πρώτα με τον WD Scorpio(2nd Sata) σε σύγκριση πάντα με τον Intel όπου έχει τεσταριστεί με τους Drivers της Intel και έπειτα με των Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Δεκέμβριος 28, 2009 #148 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2009 Πως βλεπετε αυτα τα νουμερα με το νεο firmware στον ΙCH9R? stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Δεκέμβριος 28, 2009 #149 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2009 Τζαμι ειναι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis Απρίλιος 8, 2010 #150 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 Είχα ξεχάσει ότι υπάρχει αυτό το thread και άνοιξα άλλο... Δεν πειράζει, θα σβηστεί εκείνο, οπότε τα ξαναγράφω εδώ:Εδώ και μερικές ημέρες έχω στα χέρια μου δύο Intel SSD, αλλά δεν είχα βρεί χρόνο να τους βάλω. Σήμερα τελικά βρήκα χρόνο να τους στήσω... Ήθελα να το κάνω το ΣΚ, αλλά πήγαμε εκδρομή μιάς και είχε καλό καιρό. Τα αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά και στις μετρήσεις, αλλά και στην αίσθηση στο σύστημα. Προηγουμένως είχα Raid0 με δύο Seagate 7200.10 32MB 80GB, ενώ τώρα μπήκαν απάνω οι δύο Intel X25-M G2R5 80GB. Παλικαρια Στους 2 80ριδες Intel SSD στο RAID τί strip size βαζετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 8, 2010 #151 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 Αν θυμάμαι καλά έχω βάλει 32ΚΒ, αλλά θα το δω το βράδυ σπίτι και θα σου πω σίγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis Απρίλιος 8, 2010 #152 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 Αν θυμάμαι καλά έχω βάλει 32ΚΒ, αλλά θα το δω το βράδυ σπίτι και θα σου πω σίγουρα.OK παλικαρι Thanksps. (το 64αρι δεν ειναι καλύτερο? (παντα για boot λειτουργικό και εφαρμογες μόνο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Απρίλιος 8, 2010 #153 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 Strip size 2048KB θα έκανα καλά να έβαζα με 2x 80GB (όπως του Wizard!) η θα κάνω βλακεία; (έχει και τέτοια επιλογή ο controller μου, Adaptec 4800SAS) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 8, 2010 #154 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 OK παλικαρι Thanksps. (το 64αρι δεν ειναι καλύτερο? (παντα για boot λειτουργικό και εφαρμογες μόνο) Ναι, καλλίτερο είναι, για αυτό κι εγώ έχω βάλει 64ΚΒ @pokemon640: Το 2048ΚΒ για λειτουργικό είναι πολύ μεγάλο. Τέτοιο μέγεθος χρησιμοποιείς μόνο σε δίσκους που κρατάνε μεγάλα αρχεία (πχ ταινίες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Απρίλιος 11, 2010 #155 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2010 Μου έφεραν και εμένα δώρο για την γιορτή μου (που την ξεχάσατε εδώ....), ένα ssd Apacer 64GB. Θα τον βάλω σαν κύριο δίσκο (μόλις πάρω καλώδιο sata γιατί ξέμεινα) και θα στήσω πάνω τα 7 64bit. Κάτι να προσέξω, να δω? Μου είπαν να τρέξω ένα πρόγραμμα, τον optimizer, για καλύτερη απόδοση... Ορίστε μια πρώτη φωτό με σύνδεση μέσω usb Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 30, 2010 Author #156 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2010 Για δώσε ένα CrystalDisk να δούμε τι παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 30, 2010 #157 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2010 Μου είπαν να τρέξω ένα πρόγραμμα, τον optimizer, για καλύτερη απόδοση...Βασικά ο optimizer κάνει defrag στο background. Βοηθάει αλλά δεν ξέρω αν είναι και απαραίτητος. Ίσως αν περιοριστείς σε ένα defrag κάθε μήνα να αρκεί. Πάντως σαν επιδόσεις θα πρέπει να δεις κάτι ανάλογο με τα νούμερα στο παρακάτω linkGoogle ¦¬¦Ε¦Σά¦Υ¦Ρ¦Α¦�¦ΗYποθέτω ότι ο δίσκος μοιάζει με αυτόν στο Κινέζικο site και όχι με τον pro στο site της Apacer.Υ.Γ. Δεν πρόσεξα στην αρχή που έγραφες ότι τον είχες συνδέσει με USB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Απρίλιος 30, 2010 #158 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2010 Βασικά ο optimizer κάνει defrag στο background. Βοηθάει αλλά δεν ξέρω αν είναι και απαραίτητος. Ίσως αν περιοριστείς σε ένα defrag κάθε μήνα να αρκεί. Πάντως σαν επιδόσεις θα πρέπει να δεις κάτι ανάλογο με τα νούμερα στο παρακάτω linkGoogle ¦¬¦Ε¦Σά¦Υ¦Ρ¦Α¦�¦ΗYποθέτω ότι ο δίσκος μοιάζει με αυτόν στο Κινέζικο site και όχι με τον pro στο site της Apacer.Υ.Γ. Δεν πρόσεξα στην αρχή που έγραφες ότι τον είχες συνδέσει με USB.Ο σκληρός πραγματικά δείχνει σαν αυτό της φωτό από το κινέζικο site, μόνο που είναι 64. Επίσης πρόσεξα ότι με τον καιρό και όσο δουλεύει το optimizer, έχει καλύτερες αποδώσεις. Θα κοιτάξω να τρέξω όλα τα διαγνωστικά που έχει στο κινέζικο site, ώστε να συγκρίνεται. Επίσης κατέβασα το diskeeper, μιας και ο optimizer είναι της ίδιας εταιρείας και το έτρεξα μία φορά, χρησιμοποιόντας την δυνατότητα του HyperFast. Θα τρέξω καινούργιο διαγνωστικό να δω εάν έχει διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Μάϊος 2, 2010 #159 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2010 Ορίστε και μερικές φωτό. Η πρώτη είναι χωρίς τον optimizer με optimizer Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 2, 2010 #160 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2010 Πολύ επηρεάζεται το Atto από το fragmentation. Το Crystal υποθέτω βγάζει χαμηλά νούμερα επειδή είναι παλιά έκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.