BoNito1442169110 Σεπτέμβριος 4, 2009 #121 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2009 @stelaras. αυτοι ειναι οι παλιοι postvile ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 4, 2009 #122 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2009 Δεν υπαρχουν παλιοι postville . Οι παλιοι intel ειναι οι ephraim . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Σεπτέμβριος 4, 2009 #123 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2009 Δεν υπαρχουν παλιοι postville . Οι παλιοι intel ειναι οι ephraim . ετσι ειδα στο πλαισιο , οτι βγαινουν καινουργιοι postville και ρωτησα μηπως ειχες αυτους. για δειτε λιγο το δικο μου προβλημα! το συστημα φενεται στο cpu-z , και ο ssd ειναι της Transcend TS60GSSD25-D * ειχα μια ECS mobo me to 780G και ειχα πανω κατω ιδια αποτελεσματα. Πηρα την gigabyte με το SB710 και κανει παλι τα ιδια. εχω αλλαξει και ραμ και παλι τα ιδια. μονο cpu και τροφοδοτικο μενει να αλλαξω. ο σκληρος σε αλλο pc παιζει μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 4, 2009 #124 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2009 ετσι ειδα στο πλαισιο , οτι βγαινουν καινουργιοι postville και ρωτησα μηπως ειχες αυτους.για δειτε λιγο το δικο μου προβλημα!το συστημα φενεται στο cpu-z , και ο ssd ειναι της Transcend TS60GSSD25-D* ειχα μια ECS mobo me to 780G και ειχα πανω κατω ιδια αποτελεσματα. Πηρα την gigabyte με το SB710 και κανει παλι τα ιδια. εχω αλλαξει και ραμ και παλι τα ιδια. μονο cpu και τροφοδοτικο μενει να αλλαξω. ο σκληρος σε αλλο pc παιζει μια χαραΜα οι postville ειναι οι καινουριοι . Αυτους εχω .Τι προβλημα εχεις ακριβως ??? Δεν το εντοπιζω. Tα write τους μου φαινονται χαμηλα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Σεπτέμβριος 4, 2009 #125 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2009 ειναι υπερβολικα κατω απο αυτα που μπορει ! σε αλλο pc φτανει 220 read και 140 write Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 4, 2009 #126 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2009 Θεμα controller πρεπει να ειναι ... ισως δεν του αρεσουν οι AMD controller .Σε ποιο PC πιανει τα 220/140 ? Στο intel με την p5q ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tester21 Σεπτέμβριος 4, 2009 #127 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2009 ετσι ειδα στο πλαισιο , οτι βγαινουν καινουργιοι postville και ρωτησα μηπως ειχες αυτους.για δειτε λιγο το δικο μου προβλημα!το συστημα φενεται στο cpu-z , και ο ssd ειναι της Transcend TS60GSSD25-D* ειχα μια ECS mobo me to 780G και ειχα πανω κατω ιδια αποτελεσματα. Πηρα την gigabyte με το SB710 και κανει παλι τα ιδια. εχω αλλαξει και ραμ και παλι τα ιδια. μονο cpu και τροφοδοτικο μενει να αλλαξω. ο σκληρος σε αλλο pc παιζει μια χαραΦιλε BoNito εχεις πολυ χαμηλη αποδοση...εχω τον ιδιο ssd με Asus maximus formula μητρικη, δες εχω δημοσιευσει την αποδοση...καμια σχεση.:045: κατι φταιει με τον controller Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Σεπτέμβριος 4, 2009 #128 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2009 σιγουρα σε ICH9 , παω να δοκιμασω και σε μια 790GX, SB750 να δω τι γινεται. Αν και το SB710 εχω διαβασει οτι ειναι 750 με λιγες περικοπες...παω για τεστ! * πριν δοκιμασω σε αλλο pc ανακαλυψα οτι το setup το northbridge δεν ειχε γινει σωστα και το εκανα manual install απο device manager..στην αρχη του τεστ νομιζα οτι ειχε φτιαξει αλλα μικρες διαφορες τελικα... ** μηπως ακομα δεν εχω κανει σωστα κατι setup? ειμαι με windows 7 64bit (7100) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Σεπτέμβριος 4, 2009 #129 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2009 ο controller ειναι βρε....μην αγχωνεσαι..κι εμενα ο Vertex σε ICH7 δεν παιζει και τοσο καλα,αλλα τι να κανουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Σεπτέμβριος 4, 2009 #130 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2009 και ο 750 ειναι τοσο καλυτερος..?...τι να πω..! τοσο μουφα controller... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cxmgp Σεπτέμβριος 4, 2009 #131 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2009 Συγνωμη για το offtopic, αλλα εδω μεσα σχεδον ολοι εχετε ssd και θα ηθελα τη γνωμη σας. Ποιον ssd προτεινεται για χρηση με nvidia ion http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912354 ωστε να μην μενει πισω λογω του chipset? Εννοειται πως με ενδιαφερει η ταχυτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Σεπτέμβριος 7, 2009 #132 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2009 υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί να βρει αν ο σκληρός (ssd) είναι προβληματικός? *ο δίσκος φαίνεται ότι δουλεύει αλλα όταν του φορτώνεις λειτουργικό κάνει συνεχόμενα σπασίματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Σεπτέμβριος 26, 2009 #133 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2009 Compatibility παίζει να είναι, θα τον πήγαινα RMA λέγοντας ότι κάνει τα σπασίματα. Πολλά πάντως είναι τα 199 για τον transcend, καλύτερα θα ήταν ένας Crucial extreme series. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Οκτώβριος 16, 2009 #134 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2009 Corsair X64 σε Toshiba Qosmio X300 (ICH9M) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Οκτώβριος 29, 2009 #135 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2009 Vertex turbo 32gb @ ICH7 @ C2D 7600/2gb/Win7 X86.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Οκτώβριος 31, 2009 #136 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2009 Οπως ειχα γραψει και παλιότερα ειχα προβλημα αποδοσης με τον TS60GSSD25-D και ολοι με συμβουλεψαν οτι ειναι θεμα controller SB710. Πριν φυγω για Αγγλια τον περασα μια βολτα απο το πλαισιο να τον τεσταρουν και μου παν οτι ειναι μια χαρα. Με χαρα τον πηρα μαζι μου για να τον βαλω σε μια P5Q-PRO με ICH10. Ειμαι με windows 7 proffesional(7600) , και ο δισκος εχει ακομα χειροτερες αποδοσεις , συνεχως κολαει , και αλλα διαφορα... Τι μπορει να φταιει; *τα τεστ που εκανα ειναι ακρως απογοητευτικα **γενικα εχω παρητηρησει μια περιεργη συμπεριφορα λειτουργικου , δεν τρεχουν σωστα οι εφαρμογες , κολαει ο mozilla συνεχεια , σαν να χανετε και να επανερχετε ***ανεβασα και ενα αττο , δειτε τα αποτελεσματα δεν εχουν καν μορφη , μια πανω μια κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 18, 2009 #137 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 Είχα ξεχάσει ότι υπάρχει αυτό το thread και άνοιξα άλλο... Δεν πειράζει, θα σβηστεί εκείνο, οπότε τα ξαναγράφω εδώ: Εδώ και μερικές ημέρες έχω στα χέρια μου δύο Intel SSD, αλλά δεν είχα βρεί χρόνο να τους βάλω. Σήμερα τελικά βρήκα χρόνο να τους στήσω... Ήθελα να το κάνω το ΣΚ, αλλά πήγαμε εκδρομή μιάς και είχε καλό καιρό. Τα αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά και στις μετρήσεις, αλλά και στην αίσθηση στο σύστημα. Προηγουμένως είχα Raid0 με δύο Seagate 7200.10 32MB 80GB, ενώ τώρα μπήκαν απάνω οι δύο Intel X25-M G2R5 80GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zillakarpen Νοέμβριος 27, 2009 #138 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 Καλησπέρα και απο μενα.Μετά απο μια προτροπή του Tristeno αποφάσισα να μπω και γω στο παιχνίδι των SSD και συγκεκριμένα με Ιντελ Χ-25 80g.Έχω είδη παραγγείλει τον έναν αλλά δυστυχώς λόγω καψίματος του Motherboard δυστυχώς θα πρέπει να περιμένω μερικές μέρες .Ευτυχώς που η Toshiba κάλυψε την ζημιά οπότε όλα καλά.Αυτό που σκέφτομαι και ειδικά μετά το τελευταίο thread του Wizard είναι αν τελικά θα πρέπει να πάρω άλλον έναν και να κάνω RAID ή να κρατήσω τον έναν τον ένα 200αρι μου και στον SSD να φωρτώσω μόνο λειτουργικό και προγράμματα.Η χρήση του Laptop είναι Desktop Replacement με ότι αυτό συνεπάγετε μιας και είναι το μόνο μηχάνημα που έχω,έτσι η χρήση του θα είναι απο απλό σερφάρισμα μέχρι κωδικοποίηση Video .Έτσι λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω αν τελικά αξίζει να πάρω άλλον έναν και να δω το Qosmio να πετάει σε ότι κάνω ή και με έναν ούτως η άλλως είμαι μέσα στα πράγματα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Νοέμβριος 27, 2009 #139 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί να βρει αν ο σκληρός (ssd) είναι προβληματικός? *ο δίσκος φαίνεται ότι δουλεύει αλλα όταν του φορτώνεις λειτουργικό κάνει συνεχόμενα σπασίματα!Δοκίμασε το HD tune pro που χρησιμοποιούμε για μετροπρόγραμμα. Έχει και έλεγχο δίσκου. Στους SSD δεν κρύβονται τα ελαττωματικά blocks. Έτσι λογικά θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο utility που να μας δείχνει σε τι ποσοστό υπάρχουν χαλασμένα blocks. Υποτίθεται ότι το κάνει και το HD Tune Pro, αλλά μόνο στο κομμάτι που φαίνεται στο λειτουργικό.Ένας SSD κρατάει ένα μεγάλο κομμάτι κρυφό (πχ 4GB από τα 64GB) ώστε να αντικαθιστά τα χαλασμένα blocks και η χωρητικότητα να φαίνεται ίδια. Αν όμως ο δίσκος είναι στα τελευταία του, αρχίζει να μειώνεται η χωρητικότητα του δίσκου που βλέπουμε. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να ξέρουμε ότι ο δίσκος δεν είναι εντάξει. Ο controller του SSD ξέρει τι είναι χαλασμένο αλλά δεν μας το δείχνει. Πάντως υπάρχει πλήρης λίστα με τα χαλασμένα blocks στη volatile μνήμη του SSD και είναι θέμα χρόνου κάποιος να σκεφτεί να τη διαβάσει. Αν και έχω ένα 160GB Intel Χ25Μ G2 δίσκο, δεν κοίταξα ακόμα τα utilities. Νομίζω ότι και αυτά δείχνουν αρκετές πληροφορίες για το δίσκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mogolfiero Δεκέμβριος 1, 2009 #140 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2009 Για τους χρηστες των Intel Postville G2 μολις κυκλοφορησε το καινουριο firmware. Oσοι πιστοι προσελθετε Δεν σκοπευω να ειμαι ο πρωτος, οποτε οποιος το κανει ας μας πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.